Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-01-2024
Efter en spændende optræden i det populære tv-program "Løvens Hule", fejrer EventyrCykler og New Bikeshop deres fortsatte samarbejde og voksende succes inden for el-ladcykelmarkedet.

EventyrCykler, en dynamisk cykelproducent fra Odense, og New Bikeshop, en veletableret cykelbutik i Vejen, har samarbejdet siden starten af EventyrCyklers rejse for ca. 2 år siden. Denne stærke alliance har været kernen i begge virksomheders vækst og udvikling. Jannick, grundlægger af EventyrCykler, og Jesper, ejer af New Bikeshop, deler en fælles vision om at fremme grøn transport gennem kvalitetscykler.

New Bikeshop har oplevet en stigende efterspørgsel på el-ladcykler, en tendens der tydeligt viser en ændring i forbrugernes transportpræferencer. Jesper fortæller, at interessen for el-ladcykler har spredt sig ud over bygrænserne, og at folk nu rejser langvejs fra for at prøve en EventyrCykel. Dette understreger, at el-ladcykler ikke længere er et fænomen begrænset til storbyerne.

"Markedet for el-ladcykler er i hastig vækst, og vi ser en bredere demografisk interesse. Tidligere var det primært institutioner, der investerede i el-ladcykler, men nu er det et populært valg for mange private husstande," siger Jesper. Han fremhæver også, at el-ladcykler, som EventyrCyklers populære model 'Klods Hans', bliver set som et attraktivt og bæredygtigt alternativ til bil nr. 2.

For mange kunder er sikkerhed og pålidelighed nøgleelementer ved valg af el-ladcykel. New Bikeshop prioriterer derfor at tilbyde testkørsler, så kunderne kan opleve cyklernes kvaliteter førstehånds. "Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig sikre i deres valg. Vi mærker stor efterspørgsel og positiv feedback på vores el-ladcykler, især hvad angår deres sikre bremser og overordnede kvalitet," tilføjer Jesper.

Ud over el-ladcykler forhandler New Bikeshop en bred vifte af cykler, der appellerer til forskellige behov og præferencer. Dette tilbud understøtter butikkens og EventyrCyklers fælles mål om at fremme cyklisme som et bæredygtigt og sundt transportmiddel i Danmark.
Kontaktperson:
New Bikeshop Vejen ApS
Telefon:75 36 45 00
 
Afsender:
New Bikeshop Vejen ApS
Søndergade 7-9,
6600 Vejen
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166