Publicering af pressemeddelelse

Publicering af pressemeddelelse

Søger du hjælp til publicering af pressemeddelelser kan du oprette en gratis bruger på Presseudsendelser.dk ApS.

Vi er Danmarks billigste publiceringsværktøj til udsendelse af pressemeddelelser.

Vi tilbyder forskellige publiceringspakker, alt afhængig af hvordan dine udsendelsesfrekvens behov ser ud. Du kan vælge at købe én publicering som engangsbetaling, eller publicere pressemeddelelser som du lyster via vores abonnement pakke.

Opret gratis bruger og over 1500 danske medier

Dog synes vi du skal begynde med at oprette en gratis bruger her, så du kan tage et nærmere kig på de mange funktioner som vores publiceringssystem besidder.

Hos os finder du bl.a. en liste med over 1500 danske medier som du kan vælge i mellem når du skal publicere din pressemeddelelse. Medielisten er opdelt i forskellige redaktionelle undergrupper, hvilket gør det nemt for dig at ramme den helt rigtige Journalist som vil publicere netop din pressemeddelelse.

Ønsker du at gemme dine egne Medie-kontakter er dette også en mulighed i kontrolpanelet på Presseudsendelser.dk ApS – på den måde samler du dine mediekontakter et sted og kan nemt vælge disse til blandt medielisten når du foretager udsendelsen af pressemeddelelsen.

Effektiv publicering af dine pressemeddelelser

Vi har gennem årene hjulpet mange tusinde firmaer og organisationer i hele Skandinavien med publicering af pressemeddelelser. Denne opnåede erfaring gør at vi kan rådgive dig til eks. hvilke medier der er mest hensigtsmæssige at udsende pressemeddelelsen til, så har du spørgsmål er du velkommen til at kontaktes os.

Ønsker du ikke selv at publicere din pressemeddelelse, kan du med fordel gør brug af vores ”lad os skrive” tilbud, som du kan se nærme på her.

Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166