Udgivelse af pressemeddelelse

Udgivelse af pressemeddelelse

Står du og skal udgive en pressemeddelelse? Og har du svært ved at finde de korrekte journalister og medier at sende den til? Så kan du oprette en gratis bruger på presseudsendelser.dk – via vores pressetjeneste kan du nemt og billigt udgive din pressemeddelelse til den helt rigtige målgruppe.

Presseudsendelser.dk er en online presseservice, hvor du nemt kan sende din pressemeddelelse via din brugerprofil til over 1500 danske medier – Du kan nøjes med at betale et enkelt beløb pr. udsendelse eller oprette et abonnement, hvis du har behov for at sende pressemeddelelser løbende.

Nem brugerflade og gratis bruger oprettelse.

Før vi kan udgive din pressemeddelelse til de forskellige journalister og redaktioner, skal du oprette et gratis login til vores kontrolpanel – Det kan du gøre her. 

Du har – uden at skulle betale for det – mulighed for at teste vores system af og få en fornemmelse af, hvordan det fungerer. Det er først, når du er klar til at udsende den færdige pressemeddelelse, at du skal betale.

Via dit login kan du nemt oprette og administrere medielister – Disse kan gemmes for nemmere udsendelse næste gang.

Du kan ligeledes se historik over dine tidligere udsendelser i kontrolpanelet.

Guide til udformning af pressemeddelelse

Selve udgivelsen af pressemeddelelsen er selvfølgelig vigtig, men ligeså vigtig er selve udformningen af pressemeddelelsen. Vi har derfor skrevet et par artikler, som gerne skulle hjælpe dig godt på vej med skrivningen af pressemeddelelsen.

Du kan her læse om ”Gode råd når du skriver pressemeddelelser” og ”Den effektive pressemeddelelse”

Vi tilbyder også hjælp til skrivning

Ønsker du kun at stå for selve udgivelsen af pressemeddelelsen, er vi også her til rådighed – Presseudsendelser.dk har gennem en lang årrække haft en Journalist tilknyttet, således du trygt kan overlade udformningen til os.

Bestiller du denne løsning, vil du blive kontaktet pr. telefon, hvor der aftales nærmere om forløbet.

Du kan læse mere om ”lad os skrive” her.

Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166