Udsendelse af pressemeddelelse

udsendelse af pressemeddelelse

En relevant og velskrevet pressemeddelelse kan ofte være den direkte vej til medierne. Husk dog at målrette din pressemeddelelse til de rigtige redaktioner, for at slippe igennem nåleøjet – brug derfor et professionelt værktøj til udsendelse af dine pressemeddelelser.

Virksomheder, organisationer og privatpersoner kan udsende pressemeddelelser via vores presseudsendelsesværktøj. Vi tilbyder fire forskellige produktpakker alt afhængig af, hvor ofte og hvor mange presseudsendelser du har behov for.

Dertil tilbyder vi også medieovervågning og forfatning af pressemeddelelser.

Værktøj til udsendelse af pressemeddelelser

Presseudsendelser.dk har udviklet et værktøj til udsendelse af pressemeddelelser, som både er nemt at komme i gang med og at anvende – du kan oprette en gratis bruger her.

Med presseudsendelser.dk kan du sende pressemeddelelser med tekst, billeder, links og kontaktinformation. Du kan gennem din bruger se dit arkiv og redigere dine personlige oplysninger.

Presseudsendelser.dk fungerer ved, at du kan vedhæfte din skrevne pressemeddelelse i vores system og derefter vælge de medier og redaktioner, du ønsker at udsende pressemeddelelsen til.

Da journalister og mediehuse dagligt modtager et hav af informationer, som de skal sortere i, er det yderst vigtigt, at du gør dig tanker om, netop hvilke redaktioner/journalister der er din målgruppe – ellers risikerer du, at din pressemeddelelse bliver valgt fra. Er du tvivl, står vi gerne til rådighed i denne proces.

Få hjælp til at skrive pressemeddelelsen

Ønsker du at få skrevet din pressemeddelelse af en professionel tekstforfatter, har vi lavet en samlet pakke som både indeholder:

  • Telefoninterview
  • Forfatning af pressemeddelelsen
  • Korrektur
  • Udvælgelse af relevante medier/redaktioner 
  • Udsendelse til disse igennem presseudsendelser.dk

Dertil er opbygningen af din pressemeddelelse også vigtig, så journalister let kan få et overblik over dit indhold, og om pressemeddelelsen skal bringes – du kan læse vores artikel som omhandler ”Gode råd når du skriver pressemeddelelser” her.

Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166