Presse publiceringsservice
Presse publiceringsservice

Presseudsendelser.dk tilbyder en effektiv og brugervenlig presse publiceringsservice, som både henvender sig til virksomheder og private. Herved har vi gjort det hurtigt og nemt at nå ud til din relevante målgruppe af medier og journalister. 

Vi dækker ca. 1500 medier via vores medieliste, som løbende opdateres, hvilket gør det muligt for dig at ramme bredt eller at indsnævre din målgruppe, som du ønsker.

Du kan gratis oprette en bruger ved at klikke her. På den måde får du mulighed for at se nærmere på vores brugervenlige brugerflade, og du kan forberede udsendelsen af din pressemeddelelse i ro og mag.

Udover at vi har gjort det så nemt som muligt for dig at udsende dine pressemeddelelser, har vi også samlet en lang række guides bl.a. til hvordan du kan forbedre dine pressemeddelelser – Disse guides er naturligvis helt gratis, og du kan her læse Gode råd når du skriver pressemeddelelser.

Danmarks bedste presse publiceringsservice

For 275,- DKK kan du nemt udsende én pressemeddelelse til den ønskede målgruppe – Har du et kontinuerligt behov for at udsende pressemeddelelser, har vi lavet et klippekort på fem udsendelser til 995,- DKK  eller årsabonnement til 1995,- DKK – årsabonnementet lader dig udsende ubegrænset.

Vi mener selv, at vi er Danmarks bedste presse publiceringsservice. Dette baserer vi på følgende:
  • Vi har Danmarks laveste pris
  • Du får 60 dages fortrydelsesret
  • Gratis oprettelse af profil og brugervenlige grænseflader
  • Nem oprettelse af egne medielister
  • Mulighed for medieovervågning af din pressemeddelelse
  • Prisvenlige pakker i forhold til dit presseudsendelsesbehov
Prøv vores pressemeddelelsestjeneste allerede i dag – det er gratis at komme i gang.
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166