Hvordan udsender jeg pressemeddelelser

Hvordan udsender jeg pressemeddelelser

Du arbejder måske som kommunikationsansvarlig i virksomheden og har fået til opgave at udforme en pressemeddelelse! Ja, du har måske allerede skrevet den og ved ikke hvordan du får den ud til journalisterne og redaktionerne.

Frygt ej, for med presseudsendelser.dk er det supernemt at komme i gang med udsendelsen af din pressemeddelelse.

Vores system er udviklet således at du hurtigt og nemt, kan få overblik over de medier som er interessante for netop din målgruppe – Vi har over 1500 medier i databasen og mange af disse er brancheopdel.t Det betyder, at du ikke skal bruge tid på at holde kontaktoplysninger og medier lister opdateret – Det gør vi nemlig for dig.

Sådan kommer du i gang

Hos os er det først og fremmest gratis at oprette en bruger, således du kan logge på og få en fornemmelse af hvordan vores presseudsendelsessystem fungerer. Så start med at oprette en bruger her så du kan se hvor nemt det er at bruge vores system.

Har du ikke mod på selv at stå for udsendelsen kan vi være behjælpelig med vores ”Lad os skrive” pakke - her står vi for både udformning, udsendelse og evt. overvågning af medier – Denne løsning kan du læse mere om her.

Hvorfor benytte presseudsendelser.dk

Nå du udsender dine pressemeddelelser via os, vil du opleve hvor nemt og tidsbesparende det er – Desuden har vi Danmarks laveste pris på udsendelsen samtidig med, at du får 60 dages fortrydelsesret og mulighed for at udsende 24 timer i døgnet.

Du kan ligeledes oprette og gemme din egne medielister via dit login, således at du endnu hurtigere kan komme i gang næste gang du skal udsende en pressemeddelelse.

Velegnet til små og store virksomheder

Vi har valgt at tilpasse vores produkter så de både tilgodeser små og store virksomheder – Så har du brug for kun at udsende en enkelt pressemeddelelse imødekommer vi dette uden nogen form for bindingsperiode eller abonnement.

Ligeledes får du, hvis behovet for flere udsendelser er tilstede, mulighed for at vælge op til 5 udsendelser til en fair pris eller et årsabonnement med ubegrænsede udsendelser - sidst nævnte imødekommer behovet hos større virksomheder eller kommunikationsbureauer.

Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166