Pressemeddelelser i dag

Pressemeddelelser i dag

På presseudsendelser.dk opdaterer vi løbende vores liste over pressemeddelelser. Antallet af pressemeddelelser varierer fra dag til dag, men du finder altid de nyeste pressemeddelelser på denne side:

Pressemeddelelser

Vores pressemeddelelser listes som standard efter dato, så du nederst på siden kan se en liste over de ældste pressemeddelelser.

Du kan ligeledes benytte vores søgefunktion på siden - Her kan du søge på titel og afsender, søgeord samt sætninger i selve pressemeddelelserne.

Ønsker du at søge på et bestemt emne, er dette også gjort muligt via vores emnesøgning. Her har du over 40 forskellige emner at søge blandt.

Opret en gratis bruger og forbered din egen presseudsendelse


Er du godt i gang med forfatningen af, eller har du planer om i nærmeste fremtid at udsende en pressemeddelelse, vil vi opfordre dig til at oprette en gratis bruger på vores platform. Herefter kan du logge ind og begynde at forberede udsendelsen af pressemeddelelsen.

Du vil hurtigt opdage, at vores presseudsendelsessystem er meget brugervenligt, ligesom du kan se, hvilke smarte funktioner systemet indeholder, hvis du vil udsende flere pressemeddelelser.

Vi tilbyder presseudsendelser til over 1.500 medier, og mange af disse er brancheopdelt, så du kan målrette din udsendelse efter relevante redaktioner.

Flere pakker at vælge blandt


Har du kun brug for at udsende én pressemeddelelse, kan du købe ”1 enkelt udsendelse” til kr. 275 ex. moms.

Pakken ”Få udsendelser” som indeholder et klippekort på 5 stk. udsendelser. Denne pakke koster kr. 995 ex. moms.

”Årsabonnement” som henvender sig til virksomheder med et større behov for udsendelser, samt PR-bureauer og kommunikationsbureauer, som udarbejder og udsender pressemeddelelser på vegne af andre virksomheder. Denne pakke koster kr. 1.995 ex. moms. årligt.
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166