Tidspunkt for udsendelse af pressemeddelelse

Tidspunkt for udsendelse af pressemeddelelse

Vi kommer her med vores observationer om, hvornår der sendes flest pressemeddelelser afsted fra presseudsendelser.dk – For hvor vigtig er timingen af udsendelsen egentlig? Og er der – som ved så meget andet – gode og mindre gode tidspunkter for udsendelsen af din pressemeddelelse?

Tidspunkt på dagen


Langt de fleste pressemeddelelser udsendes om formiddagen i hverdagene – og de travleste tidspunkter er mellem kl. 8 - 9.30. Det tidlige tidspunkt for udsendelserne kan skyldes at mediernes redaktioner typisk holder redaktionsmøder op at formiddagen.  

Hvilket tidspunkt passer bedst for din pressemeddelelse


Indholdet af din pressemeddelelse kan naturligvis være afgørende for, om pressemeddelelsen ses som dagsaktuel, eller om det kan betale sig at udsende den udenfor spidsbelastningerne. Pressemeddelelser hvis indhold ikke kan vente til den efterfølgende dag med af blive udgivet, bør naturligvis udsendes, så hurtigt som muligt uanset tidspunkt og ugedag.

Er din pressemeddelelse derimod ikke dagsaktuel, bør du overveje at udsende den uden for de mest travle tidspunkter.  

Hvilke ugedage er mest anvendte


Midt på ugen, onsdag og torsdag udsendes der langt de fleste pressemeddelelser - Mandage og fredage er de dage, hvor der udsendes færrest pressemeddelelser. 

Der udsendes i begrænset omfang også pressemeddelelser i weekenden, og du kan derfor overveje om din pressemeddelelse egner sig til at blive udsendt på en lørdag eller søndag, hvor strømmen af nyheder er mindre, og derfor giver mulighed for, at redaktionerne vil bringe netop din pressemeddelelse. 

Hos presseudsendelser.dk kan du udsende dine pressemeddelelser 24/7 hele året rundt, alle ugens dage.

Hvad kan vi gøre for dig


Presseudsendelser.dk giver mulighed for at udsende pressemeddelelser til over 1.500 danske medier og redaktioner – Det er gratis at oprette en bruger på pressudsendelser.dk.

Via din bruger kan du opsætte de medier, du ønsker, der skal modtage din pressemeddelelse, og på den måde gøre klar til at udsende den. Du kan ligeledes gemme dine medielister, så du tidsbesparende og nemt kan udsende flere pressemeddelelser over tid. 

Vi tilbyder forskellige priser og pakker – En enkelt udsendelse udsendelser koster kr. 275, ex. moms , og vi tilbyder også klippekort eller årsabonnementer, hvis behovet er dertil. 
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166