Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-01-2024
>>> MÅ IKKE PUBLICERES FØR TORSDAG D. 25/1-2024 KLOKKEN 20:00 anske tv-program "Løvens Hule", står EventyrCykler, en fremsynet producent af el-ladcykler fra Odense, sammen med deres langvarige samarbejdspartner NK Cykler, for at fejre deres fælles succes og vision for fremtiden. EventyrCykler, grundlagt af Jannick for to år siden, har skabt et solidt fodfæste i el-ladcykelmarkedet og har været en del af NK Cyklers sortiment siden virksomhedens spæde start.

NK Cykler, en velrenommeret cykelbutik i Vinderup ledet af Niels med mere end 40 års erfaring, har været en integreret del af EventyrCyklers rejse. "Vores engagement med EventyrCykler har været en kritisk faktor i vores udvikling inden for el-ladcykelsegmentet," udtaler Niels. "Interessen for disse cykler er støt stigende, og vi ser en tiltagende strøm af kunder, der rejser langt for at prøve dem."

Den stigende efterspørgsel efter el-ladcykler afspejler en skiftende trend i Danmark, hvor disse cykler ikke længere kun er en del af storbyernes transportløsninger. "Vi ser en klar udvidelse af markedet for el-ladcykler ud over de traditionelle områder," bemærker Anne Sofie Knudsen fra NK Cykler. "Det er ikke længere kun institutioner, men også private husejere, der vælger denne miljøvenlige transportform."

Denne trend blev yderligere understreget i "Løvens Hule", hvor EventyrCykler præsenterede deres vision og produkter. "Vores optræden i 'Løvens Hule' var en fantastisk mulighed for at vise Danmark, hvad EventyrCykler står for," siger Jannick. "Det har været en vigtig milepæl i vores rejse."

NK Cykler, der har investeret i et bredere sortiment af el-ladcykler, herunder EventyrCyklers modeller, har oplevet en markant vækst i interesse blandt børnefamilier og miljøbevidste forbrugere. "Vores kunder ser el-ladcyklen som et praktisk og grønt alternativ til en bil," tilføjer Anne Sofie.

At investere i en el-ladcykel bliver set som en investering i både transport og sikkerhed. NK Cykler har oplevet en stigning i kunder, der ønsker at prøve cyklerne før køb. "Folk ønsker at mærke kvaliteten og sikkerheden, som vores el-ladcykler tilbyder," siger Anne Sofie.

Med denne nye eksponering og fortsatte succes ser EventyrCykler og NK Cykler frem til en lys fremtid i el-ladcykelbranchen.

Om EventyrCykler EventyrCykler er en nyskabende cykelproducent i Odense, specialiseret i el-ladcykler, og kendt for sin miljøvenlige og effektive tilgang til transport.

Om NK Cykler NK Cykler i Vinderup, med mere end fire årtiers erfaring, er en førende forhandler af et bredt udvalg af cykler, inklusive EventyrCyklers el-ladcykler.
Kontaktperson:
NK Cykler Vinderup
Telefon:97 44 14 30
 
Afsender:
NK Cykler Vinderup
Nørregade 9
7830 Vinderup
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166