Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-01-2024
>>>>MÅ IKKE PUBLICERES FØR TORSDAG D. 25/1-2024 KLOKKEN 20:00

EventyrCykler, en innovativ cykelproducent specialiseret i el-ladcykler, er stolte over at fremhæve det langvarige samarbejde med Karstens Cykel- og Knallert-center, efter deres nylige optræden i det populære tv-program, Løvenshule.

Siden etableringen af EventyrCykler for omkring to år siden, har Karstens Cykel- og Knallert-center været en afgørende partner. Denne lokale cykelforretning i Aabenraa, ledet af den erfarne Karsten Hansen, har ikke blot været en trofast forhandler af EventyrCyklers produkter, men også en uvurderlig sparringspartner.
Karsten Hansen, kendt for sin dybdegående viden og erfaring i cykelbranchen, har været med til at forme og støtte væksten af EventyrCykler fra begyndelsen.

Stigende Interesse for El-Ladcykler
Karstens Cykel- og Knallert-center har i de seneste år oplevet en markant stigning i efterspørgslen efter el-ladcykler. Kunder rejser ofte langvejs fra for at prøve el ladcykler, som opfylder mange af de samme behov som en bil, men med øget bæredygtighed og økonomisk effektivitet.

Karsten Hansen bemærker: "Vi har aldrig før set en sådan interesse for el-ladcykler. Det er tydeligt, at danskerne nu tænker anderledes om transport, især med de nylige prisstigninger og økonomiske udfordringer."
Kvalitet og Praktisk Anvendelighed i Fokus
Karstens Cykel- og Knallert-center lægger stor vægt på kvaliteten af de cykler, de tilbyder. Karsten Hansen, med sin årtiers erfaring siden han åbnede sin første butik i 1991, forklarer: "Vores kunder søger ikke bare en hvilken som helst cykel; de ønsker kvalitet og praktisk anvendelighed, ligesom når de køber en bil."

En Bæredygtig Fremtid med EventyrCykler
EventyrCykler ser frem til fortsat samarbejde med Karsten og Karstens Cykel- og Knallert-center. Vi er taknemmelige for den indsigt og erfaring, som Karsten bringer til bordet, hvilket har været en katalysator for vores vækst og innovation.

Om EventyrCykler EventyrCykler er en cykelproducent baseret i Odense, som specialiserer sig i el-ladcykler. Virksomheden, stiftet af Jannick, har hurtigt etableret sig som en innovator i branchen, og sælger sine produkter både gennem en webshop og et omfattende forhandlernetværk.

Om Karstens Cykel- og Knallert-center Karstens Cykel- og Knallert-center, beliggende i Aabenraa og ledet af Karsten Hansen, er en anerkendt lokal cykelforretning og en pioner i branchen.
Kontaktperson:
Karstens Cykel- og knallert-center
Telefon:74628500
 
Afsender:
Karstens Cykel- og knallert-center
Langrode 21
6200 Aabenraa
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166