Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-01-2024
Børn skal bestemt have mulighed for at gå med farverige, hjemmestrikkede sokker, mener Lone Danø, som derfor har udviklet mange utraditionelle mønstre til børnesokker. Hun har udgivet strikkebogen Okker - Gokker - Børnesokker som opfølger til opskriftsbogen ’Lad strømperne tale’ med hjemmestrikkede strømper i sjove mønstre til voksne. Den udkom i 2022.

Begge bøger er udarbejdet med Lone Danøs egne gennemprøvede opskrifter - i velvalgte farver, fine uldgarner og motiver.

Tanken med Okker - Gokker - Børnesokker er at give alle interesserede mulighed for at glæde egne eller andres børn med anderledes, strikkede sokker i muntre, men genkendelige mønstre, siger Lone Danø.

Bogen vil give den strikkeglade mulighed for at strikke lune, farverige sokker i smukke mønstre og med sjove finesser. Som med min første bog er denne også udformet med spiralryg, så den er nem at have liggende opslået foran sig, når der er en opskrift at følge. Bogen er let at have med sig i sofaen, bussen eller toget, så hyggen ved strikkeriet kan brede sig, hvor man er.

Ydermere har en professor forsket i infektionsmedicin og lungesygdomme i mange år og har fundet frem til, at virussmitte hænger sammen med, om man fryser om fødderne. I dag ved man, at hvis temperaturen er lav i næsen, er risikoen for smitte med virus større. For nogle år siden lavede professoren en forundersøgelse med vuggestuebørn, og det viste sig, at der var meget stor forskel på temperaturen i næsen - så antagelserne holder stik.

I hvert fald bliver man nærmest afhængig af at have varme fødder, og med søde og festlige strikkeopskrifter i de fineste uldgarner giver det rigtig god mening at strikke sine sokker selv, mener Lone Danø.

Lone Danø har tidligere udgivet:

* En Verden i Strik – Livet set fra enden af min strikkepind.
* Lad strømperne tale

Okker - Gokker - Børnesokker. Lone Danø. Trykværket. 70 sider. 200 kr.

Lone Danø kan kontaktes for yderligere oplysninger på mail: danodesign@outlook.dk
Kontaktperson:
Trykværket
Telefon:53545740
 
Afsender:
Trykværket
Hyrdevænget 7
8310 Tranbjerg J
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166