Pressemeddelelser
Publiceret den: 14-02-2020
Ny bog "Indre bæredygtighed" udkommer 3 april 2020. Bogen tilbyder et modspil til de Brinkmannske stemmer i samfundsdebatten, der er imod ”terapeutiseringen”. Psykoterapi og menneskelighed bliver set i et samfundsperspektiv med udgangspunkt i det enkelte menneske og ikke i det strukturelle.

Vi begynder i vores indre, hvis vi skal skabe vedholdende ændringer, der tilgodeser både det ydre og det indre. Den ydre natur og den indre hænger sammen. Hvis vi ikke på et indre plan forstår, hvordan dynamikkerne foregår i form af misbrug af os selv og verden, når grådigheden tager over, så vil vi ikke kunne stoppe misbruget.

Vi ved alle, hvad bæredygtighed er, når det handler om at skabe et bæredygtigt samfund. Men ved vi, hvad indre bæredygtighed er? Og kan vi tale om, at mennesker også er bæredygtige?

Vores samfund er i en situation, hvor vi ikke kan vente med at reagere overfor et presset klima i vores ydre verden. Men hvad med vores indre klima ud? Er det også presset? Ja, det indre klima er lige så presset. Vi kan ikke få en bedre, mere bæredygtig verden ved blot at gøre noget ved den ydre. Og hvordan kan vi som mennesker opnå indre bæredygtighed i vores nuværende polariserede samfund? Det giver bogen et svar på.
Kontaktperson:
Kathrine Juul-Hansen
Telefon:29244540
 
Afsender:
Forlaget Paradoks
Pistolstræde 4, 2.sal
1102 København K
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse