Pressemeddelelser
Publiceret den: 10-02-2020
Det blev en iskold ilddåb, da Midland Festival sidste år så dagens lys for første gang. Men end ikke historiske kuldegrader i maj kunne dæmpe entusiasmen. Stivfrosne fingre blev varmet op, så både steelguitarer og banjoer kunne sprede sprøde toner og fed stemning helt ud til bardunerne på det store koncerttelt. Folk var bare klar på at fyre den af. Arrangørerne fik skaffet varmekanoner til næste dag, hvor festen tog nye højder. Og det stod klart for dem, at de havde startet noget stort.

Tre dages god musik
Den 14.-16. maj 2020 slår Midland Festival således saloon-dørene op for anden gang. Det sker med et musikprogram, der allerede her i år to er udvidet med en ekstra spilledag. Første band går på torsdag kl. 18.00. Og så er der ellers dømt lækker live Americana, Folk- og Country til lørdag nat. Der er ingen tvivl om, at interessen for den slags musik blomstrer i lille Danmark, hvor verdensnavne som Shania Twain og Brad Paisley har lagt vejen forbi i årets løb. Men lidt mindre kan absolut også gøre det!

Dansk og Internationalt line-up
Midland Festivals internationale line-up byder i år på hele 14 navne heriblandt Lisa McHugh fra Irland, Erin James og Shane Chisholm fra USA og Ivan Pedersen med band, der ikke behøver yderligere introduktion. Det fulde program er offentliggjort fra start (og gengivet nedenfor). ”Vi er så pavestolte af årets line-up, og vi kan godt lide, at folk kan se, hvad de får for pengene”, fortæller Ann Karina og Bjarne Søby, som står bag Midland Festival, og som også selv spiller torsdag aften.

Børnefamilier er også velkomne
Festivalen har plads til 1.200 gæster, og der er masser af gode overnatningsmuligheder helt tæt på - enten på campingpladsen eller i sommerhuse omkring. Igen i år er det Hasmark Strand Camping ved Otterup på Fyn, der lægger luksusrammer og naturskønt område til festivalen. Her er der er super faciliteter ikke mindst for børnefamilier, som er hjerteligt velkomne. Men man skal ikke vente for længe med at slå til. Alle earlybird-billetter til festivalen blev revet væk på under et døgn, og der røg alle hytter på campingpladsen også.

Midland Festival handler om mere end god musik, og det er samvær og hygge. Derfor er der f.eks. ponyridning for de mindste og linedance mellem koncerterne. Sidste år fik maden også meget ros fra gæsterne. Det var ikke bare junkfood, men god mad lavet af ordentlige råvarer. Med kun 795 kr. for en 3-dages partout billet, må man også sige, at Midland Festival har sat sig for at levere en stor oplevelse til en pris, hvor alle kan være med.
Kontaktperson:
Ann Karina Høvik Søby
Telefon:41185890
 
Afsender:
Midland Festival
Refshalevej 163A, 1 th.
1432 København K.
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166