Pressemeddelelser
Publiceret den: 09-12-2019
Kunstneren Vxmadsen har lavet sin egen version af det nu anerkendte Bjolle værk der forestiller Donald Trump, Boris Johnson og Rasmus Paludan.

Vxmadsens værk (the naked impeachment) forestiller Donald Trump med lange hængebryster, som sutter på Boris Johnson's finger. Rasmus Paludan ligger foran trumps penis med et forstørrelsesglas og Paludan’s kønsdele er portrætteret som en skovsnegl over et par kirsebær og ud af anus vokser der en firkløver, Boris Johnson har dannebrog og det amerikanske flag inført ind i penis. I baggrunden ser man en kineser der er på vej med sit flag. Synet af dette maleri er både forstyrrende og dog så dragende man har svært ved at helt forstå hvordan man skal håndtere det man ser, og på samme tid føles det som om vi som beskuer får den rene sandhed serveret med en lussing til kinden. Dette værk er så interesant og så grotesk humoristisk at det nærmest er at se en simpsons episode instrueret af lars von trier.


Jeg har total tyv stjålet ideen fra bjolle. Da jeg hørte om hans historie og hans værk så blev jeg så vild med ideen at jeg fandt på at lave min egen version. Jeg er total enig i bjolles statement om at det hele er mega fucked og det er totalt vildt at være vidne til alt det der sker politisk rundt omkring i verden. Med det her værk som jeg har valgt at kalde (the naked impeachment) har jeg valgt at gøre det humoristisk med en snært af provokation. - Vxmadsen


Værket vil være tilgængeligt for offentligheden i den nærmeste fremtid.
Kontaktperson:
victor madsen
Telefon:53631145
 
Afsender:
Vxmadsen
Tempovej 30
2750 Ballerup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166