Pressemeddelelser
Publiceret den: 11-11-2019
Svendsen Brændeovne og 40 år med den uovertrufne konstruktion og det klassiske design, hvor en brændeovn stadig ligner en brændeovn.
For over 40 år siden var opgaven at konstruere en firkantet brændeovn, der var stærk nok til at tåle fyring med både brænde og koks. Dette var ikke set før i branchen.
De fleste rystede på hovedet og troede ikke et sekund på, at det var muligt.
Den skulle samtidigt have et design på højde med de kendte møbel klassikere så den var ”langtids- holdbar,” også på designet.
Det lykkedes Svendsen at konstruere og designe den ultimative brændeovn.
I dag 40 år senere ”lever” Svendsen Brændeovnen i bedste velgående, og designet har vist sit værd, stik mod alle odds.
Ingen stilstand.
Svendsen ovne har igennem alle årene gennemgået den fornødne tilpasning til alle kravene, der stilles fra myndighederne i Europe, for hele tiden at matche de seneste miljøkrav, som er gældende. Og det er mange gennem tiden.
For få år side skete det nødvendige generationsskifte hvor METEOR A/S i Sunds overtog produkterne og produktionen af Svendsen 1 og 2.
Det langvarige bekendtskab mellem Svendsen og Meteor gjorde udslaget til at det naturlig blev Meteor, der skulle fortsætte med Svendsen.
Meteor A/S, der har produceret pejseindsatse siden 1981, har altid haft samme tilgang til kvalitet, styrke og filosofi om hæderlighed i deres produkter som Svendsen.
Den nye generation hos Meteor har ligeledes den nysgerrighed med sans for kvalitet og evne til fortsat at udvikle Svendsen ovnene, så de til stadighed når toppen i branchen.
Således kan Svendsen ovnene og kommende kunder trygt se fremtiden i møde.
Kontaktperson:
Rene Povlsen
Telefon:97141333
 
Afsender:
Meteor A/S
Drejervej, 1
7451 Sunds
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse