Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-10-2019
- En absurd komedie midt i en SoMe-tid. Udkommer den 15. november 2019.

Den Lille frelser er en absurd komedie om en tid, hvor likes på sociale medier er det vigtigste, og hvor mennesker helt uden egenskaber bliver realitystjerner, og hvor verden længes efter at en ny frelser kommer og udretter mirakler.


Om Den lille Frelser
En sen aften på Østerbro undslipper en ganske ung mand en fangetransport, og kort efter findes han af ekspedienten i Sweetis Candy Store ved Trianglen. Politiet tilkaldes, og det viser sig, at manden er en slags moderne Kaspar Hauser, der ud af det blå dukker op uden navn, uden baggrund og definitivt uden at kunne noget som helst. Han har, til politiets forbløffelse, ikke engang en profil på de sociale medier. Til gengæld har han den besynderlige egenskab, at alle får en uforklarlig lyst til at tage selfies med ham, og uanset hvad han gør, afstedkommer han mirakler. Den lille Frelser får millioner af følgere pa? de sociale medier. Han bliver for stor til Danmark og når til USA, hvor han turnerer med et entourage af Hollywoods celebs og realitystjerner, inviteres på kaffe af de fire nulevende ekspræsidenter i The oval Office. Gader og pladser over hele verden opkaldes efter ham, og verden bliver med ét til et bedre og lysere sted. Men som i alle eventyr går det galt en dag ...
Bogen har et persongalleri af berømtheder. Fra Sylvester Stallone og Kim Kardashian til Salman Rushdie, Nietsche, Pavlov, Walter Cronkite og HAL9000 fra Kubricks Rumrejsen 2001.

Martin Bartholdy
Pseudonym for en dansk forfatter, der har skrevet en række romaner udkommet i 10 lande. Han har modtaget Kunstfondens treårige og vundet de italienske priser Bottari Lattes Grinzani’s literary award og Edoardo Kihlgren first Prize for European Literature. Shortlisted til franske Prix du roman Fnac og Prix du roman Chapitre europe?en.

Forfatteren bag pseudonymet offentliggøres i en Podcast på Bogmarkedet den 1. december 2019.

Bogen er illustreret af tegneren Jens Monrad.

“Egensindig, velskrevet, sjov og rørende. Martin Bartholdy har sin helt egen tone - og den klinger velsignet rent.”
Forfatter Jakob Vedelsby.

“Efter endt læsning tænkte jeg misundeligt: What the fuck? Hvorfor er det ikke mig, der har skrevet den roman?”
Forfatter Morten Brask


Gratis anmeldereksemplar kan rekvireres på: forlaget.braendpunkt@gmail.com

Læs mere på www.brændpunkt.dk og www.facebook/forlagetbraendpunkt


Med venlig hilsen
Forlaget Brændpunkt
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse