Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-09-2019
Det nylancerede boliglån fra Deeds har fået tilladelse fra Finanstilsynet. Startskuddet betyder samtidigt, at Deeds nu bliver landsdækkende. Tilladelsen åbner også for flere investorer til Deeds Capital, der har en tidligere skatteminister som bestyrelsesformand.

Lån 10 % af din boligs værdi. Prisen på lånet er bestemt af boligens værdistigning indtil den dag den sælges, og undervejs betaler man ingenting. Sådan lyder det nyskabende boliglån fra Deeds, som netop har fået tilladelse fra Finanstilsynet.

Vi glæder os til at føre visionen ud i livet

”Vi glæder os til nu at kunne føre visionen ud i livet for alvor. Det har taget lidt længere tid end forventet, og myndighederne har været grundige i deres vurdering af vores forretningsmodel, og vi er stolte af at komme igennem nåleøjet”, siger Teit Førster Varming, der er stifter og direktør i Deeds.

Han forklarer, at selvom man i tiden indtil godkendelse har siddet lidt fast, så har Deeds brugt ventetiden på at forfine alle processer og modeller:

”Vi har nu nogle solide modeller, så vi kan yde lån hvor gevinsten for alle parter er størst.”, siger han.
Deeds har i starten begrænset ansøgningerne til boliger i hovedstaden, men med tilladelsen i hånden vil Deeds brede sin geografiske dækning ud. Deeds dækker derfor nu hele landet undtagen Grønland og Færøerne.

Kapitalrejsning skal nu på skinner

”Vi har det luksusproblem at have flere gode investeringsmuligheder end midler. Med tilladelsen kan vi nu rejse penge fra alle de interesserede investorer”, forklarer Teit Førster Varming.

Den danske private boligmasse har traditionelt været svært for institutionelle investorer at få adgang til, medmindre det foregår som store projektbyggerier eller udlejningsejendomme. Med Deeds, som følger det private boligmarkeds udvikling, er et nyt spændende investeringsprodukt også født.

Bag Deeds står en perlerække af erfarne erhvervsfolk. Frontfiguren er den tidligere skatteminister Carsten Koch (S), der er bestyrelsesformand.

”Deeds er et selskab til nytte for samfundet, boligejere og investorer. Vi har derfor mange spændende dialoger, og vores overvældende start, samt tilladelsen fra Finanstilsynet, har kun gjort det hele mere interessant.”, siger Carsten Koch, der også er bestyrelsesformand for By&Havn, og tidligere Adm. Dir. i Lønmodtagernes Dyrtidsfond.
Kontaktperson:
Steffen W. Frølund
Telefon:23293892
 
Afsender:
Deeds Capital ApS
Frederiksgade 17
1610 KBH V
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166