Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-08-2019
Der var engang en tid før alt blev industri og storproduktion. Netop den tid er vi inspireret af hos Kunstbryggeriet Far & Søn. Vores måde at brygge på er stærkt inspireret af tidligere tiders brygning af gårdøl. Vi brygger så håndværket kan smages, vi brygger i lille skala og vi brygger langt hen ad vejen som i gamle dage.
Men vi brygger ikke kun øl!
Hos Kunstbryggeriet Far & Søn drev vi i en årrække restaurant og mærkede hvordan efterspørgslen på alkoholfri alternativer bare steg og steg, uden at vi kunne tilbyde et passende alternativ. Sodavand var for sødt, most gør dig kulhydratmæt og alkoholfri vin giver ganske enkelt ikke en tilfredsstillende oplevelse.
Derfor har vi med stor succes introduceret FIZZ by BoRino.
FIZZ by BoRino er en serie af alkoholfrie alternativer til vinen på bordet, der er afstemt til, at kunne serveres i stedet for rødvinen, hvidvinen og champagnen, og vi oplever allerede nu stor efterspørgsel på serien fra restauranter og specialbutikker, der gerne vil kunne efterkomme den stigende efterspørgsel på alkoholfrie alternativer til spisebordet, hvor det handler om at vælge den gode smag til – og i mindre grad om at vælge alkoholen fra.
FIZZ by BoRino er flaskefermenteret og produceret efter samme metode, som når man laver champagne. Ved fermenteringen udvikles der komplekse smagsnoter, der beriger saftens karakter. Fermenteringen er også med til at skabe en naturlig boble, der er let og behagelig. En boble, der bliver i drikken, når du kommer is i. Brugen af urter som primære smagsgivere giver en stor kompleksitet i smagen og reducerer sukkerindholdet i produktet. FIZZ by BoRino er et smagsfyldt alternativ, baseret på godt håndværk og gode råvarer, der giver FIZZ by BoRino sin komplekse smag.
Kontaktperson:
Helle Skovgaard Jørgensen
Telefon:26849355
 
Afsender:
Kunstbryggeriet Far & Søn
Vestergade 24
5700 Svendborg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse