Pressemeddelelser
Publiceret den: 08-07-2019
Der bliver flere og flere selvstændige/freelancere i Danmark, og fælles for dem alle, er at de søger fællesskaber, hvor de både kan få "kolleger" som de kan sparre med i hverdagen, og et sted hvor de kan invitere deres kunder professionelt, så det ikke bliver hjemme i dagligstuen.

Der skal også være et køkken, så man kan hygge sig i sin frokostpause, og helst en god diversitet iblandt beboerne, så man kan få nogle input til sin forretning, og evt. adgang til en bredere kundekreds qua de andres kunder.

Sådan et Kontorfællesskab findes nu i det gamle bådeværftet Værftet.biz i Køge, som idag rummer 20 lækre kontorpladser, samt videostudie, garderobe, reception, toiletter m/bad, køkken og mødelokaler. Alle pladser har udsigt over Køge Å, og enkelte også over den charmerende gamle Køge Havn.

Prisen er vigtig for en freelancer, og derfor starter Værftet ved kr. 1000 + moms pr. md, og for at give så flexibel en adgang som muligt, lukker man sig ind med sin mobiltelefon - og det virker!

Vi giver endda én dag gratis hvor man kan sidde hos os, så man kan prøve stemningen, og det virker, for flere at de "prøvesiddere" vi har haft, er endt med 1 års kontrakter ;)

Læs mere på https://vaerftet.biz og kontakt os for en fremvisning og "prøvedag".
Kontaktperson:
Lars Hendriksen
Telefon:22160483
 
Afsender:
Værftet.biz
Carlsensvej 4
4600 Køge
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse