Pressemeddelelser
Publiceret den: 03-06-2019
Isolering og energioptimering lyder måske lidt kedeligt, tidlige var det samtalekøkkener, som var på boligejernes læber, det er det ikke mere.
Nu er det in, at nedsætte energiforbruget i boligen og der er penge at sparre på det årlige budget, samtidig bidrager man til at nå verdens klimamål.
Dertil kommer at boligen stiger i værdi og boliger som er velisoleret er nemmere at sælge og få en god pris for.
Men energioptimeringen skal gribes rigtigt an, her er det vigtigt at tænke ud i fremtiden, skal der ske udvidelser eller ombygninger, nyt badeværelse m.v.
Der skal også vælges de rigtige løsninger til netop de konstruktioner som ens bolig består af. Det er ikke sikkert, at de løsninger som naboen kan bruge passer til ens bolig.
Vil man være sikker det rigtige valg, så tager man en energirådgiver med på råd og sammen kan i så lave en plan, som passer til dit behov.
Den rigtige løsning kan være en stor gevinst, for bl.a. at undgå bygningsskader, som råd og skimmel ved forkerte valg og med fare for, at diverse forsikringer ikke vil dække for fejlkonstruktioner.
Under kyndig vedledning, vil det også være arbejde som kan udføres som "gør det selv" og på den måde få større økonomisk gevinst.

Egon Majlund, Arkitekt
Byggekvalitet.nu
Byggeteknisk Videncenter
Kontaktperson:
Egon Majlund
Telefon:21282682
 
Afsender:
Consult 2015 ApS
Torvet 9
6510 Gram
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse