Pressemeddelelser
Publiceret den: 29-05-2019
Urban Elements har allieret sig med STARKA-eksperten Claes Overgaard. Han får ansvaret for Urban Elements salg af betonløsninger på det danske marked.

Et nyt samarbejde mellem Urban Elements og de svenske betonproducenter STARKA er etableret. Dette indebærer at Urban Elements pr. 1. juni i Danmark forhandler de i forvejen kendte betonprodukter.

Til at stå i spidsen for denne satsning, har Urban Elements ansat den garvede branchemand Claes Overgaard. Han har mere end 20 års erfaring indenfor bygge- og anlægsbranchen og har været STARKA ansvarlig i Danmark siden 2011. Claes Overgaard får i sit virke som salgs- og produktchef, tillige ansvaret for at markedsføre Urban Elements øvrige betonprogram fra italienske Bellitalia. Der skønnes, at være betydelige synergieffekter i Urban Elements nye satsning på betonprodukter til uderummet.

En strategi går i opfyldelse
For Urban Elements er de svenske belægnings- og støttemursprodukter en naturlig udvidelse af et i forvejen omfattende produktsortiment, der tæller tekstile- og aluminiums overdækninger, unik belysning, betoninventar, højsikringsløsninger, egen fremstillede bord/bænke løsninger og særlige kundetilpassede løsninger.
Urban Elements sortiment dækker over specialprodukter og unikke løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen til såvel offentlige som private bygherrer.

Vi vil være vores kunders faste samarbejdspartner og kunne løse alle former for investeringer i uderum.
Med den nye satsning er Urban Elements organisatorisk landsdækkende.

Læs mere om STARKAs produkter på: www.starkabeton.dk
Læs mere om URBAN ELEMENTS produkter på: www.urban-elements.dk

For yderligere information:
info@starkabeton.dk eller
Salgs- og produktchef, Claes Overgaard: +45 40 33 98 00
Adm. direktør, Simon Rosendal: +45 40 95 74 04
Kontaktperson:
Claes Overgaard
Telefon:40339800
 
Afsender:
Starka Beton
Strøvej 38
3320 Skævinge
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse