Pressemeddelelser
Publiceret den: 02-05-2019
SUCCES MED ONLINESALG AF HEGN GIVER PLADSPROBLEMER: FOR TREDJE GANG INDEN FOR FIRE ÅR FLYTTER JIMAHEGN FOR AT FÅ MERE LAGERPLADS TIL DET STIGENDE WEBSALG AF HEGN OG LÅGER PÅ WWW.JIMAHEGN.DK

Fra 3.000 kvm i Børkop til 6.000 kvm nyt erhvervsareal i Fredericia. JimaHegn oplever så stor succes og vækst med onlinesalg af hegn og låger, at de nu for tredje gang på fire år har flyttet virksomhedens adresse.

- Det er nødvendigt, for at vi kan være lagerførende med hele vores sortiment. Samtidig får vi bedre faciliteter, så vi fortsat kan tilbyde kort leveringstid på hegn til lav pris til vores kunder i hele landet fortæller Henrik Petersen, en af indehaverne hos JimaHegn.

HELE LAGERET FLYTTET PÅ KUN EN UGE
Flytningen er foregået med rekordfart for at blive klar til den nye sæson. Hele lageret blev flyttet på under en uge.
- Ja, det gik stærkt, og det kan også kun lade sig gøre, fordi vi i forvejen er godt organiseret og har styr på vores lager. Det er også det, der til hverdag kommer vores kunder til gode i form af hurtig og sikker levering, siger Henrik Petersen.

SPECIALISERET ONLINESALG DIREKTE TIL KUNDERNE ER EN SUCCES
JimaHegn har med hjemmesiden www.jimahegn.dk specialiseret sig i onlinesalg direkte til kunderne, som fortrinsvis er private, men de senere år også større kunder særligt inden for boligselskaber og offentlige institutioner. Idéen bag virksomheden har hele tiden været at gøre det nemt for kunderne at bestille og at holde prisen lav på alt inden for hegn uden at gå på kompromis med kvalitet, rådgivning og service.

- Vi importerer selv mange af vores varer, og ved at sælge på nettet kan vi holde priserne lave fordi vi springer alle mellemled over. Vi lægger mange ressourcer i webudvikling og nytænkning omkring hvordan man kan gøre det simpelt at købe hegn, og samtidig kan vi tilbyde levering og montering over hele landet. Den kombination har givet os en stor vækst, siger Daniel Kjær, der også er medejer.

STOR EFTERSPØRGSEL EFTER VEDLIGEHOLDELSESFRIT HEGN
JimaHegn sælger alle typer af hegn og tilhørende låger, men har særligt oplevet stor efterspørgsel efter deres vedligeholdelsesfrie hegn i eget design.

- Vi får produceret hegnsprofiler i komposit efter eget design. Det er hurtigt og nemt at sætte op, det er solidt, det passer perfekt ind i nutidens byggestil og så er det vedligeholdelsesfrit, så man ikke skal rende og male hele tiden. Det er en væsentlig grund til at boligselskaber i hele landet har valgt vores hegn, siger Daniel Kjær.

DANMARKS STØRSTE UDVALG KRÆVER MEGET PLADS
Ambitionerne om at have Danmarks største udvalg har stillet store krav til lagerpladsen, og på grund af de senere års kraftige vækst er onlinevirksomheden flere gange kommet i pladsproblemer. De skulle nu være løst, i hvert fald i et stykke tid.

- Med en fordobling af arealet ser det ud til at vi har plads nok til hele lageret. Man skal aldrig sige aldrig. Hvis denne vækst fortsætter, løber vi jo nok også tør for plads i Fredericia engang, men så løser vi også det til den tid, slutter Henrik Petersen.
---
Se JimaHegns nye plads fra luften: https://www.youtube.com/watch?v=pylHfgyiW84
Kontaktperson:
Henrik Petersen og Daniel Kjær
Telefon:7023 0789
 
Afsender:
Jimahegn ApS
Prins Christians Kvarter 3
7000 Fredericia
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166