Pressemeddelelser
Publiceret den: 27-03-2019
Put & Track er et enkelt og effektivt redskab til registrering og styring af virksomhedens værktøj. Systemet giver overblik, så man undgår spildtid med at lede efter værktøj, holder styr på lovpligtige eftersyn og virker samtidig præventivt i forhold til indbrud i servicevogne og tyveri fra arbejdspladser.

Hvis bare hver medarbejder i en 10-mands håndværkervirksomhed effektiviserer sin arbejdsuge med ½ time, ryger der mere end 100.000 kr. ekstra på bundlinjen. Put & Track er et enkelt og effektivt IT-redskab til at bevare overblikket over virksomhedens værktøj og værdier.

”De fleste håndværkere ved, hvor lang tid der kan gå med at lede efter værktøj. Ingen kan huske, hvem der havde det sidst, og når man endelig finder det, er det måske defekt, fordi det ikke er vedligeholdt.” fortæller Peder Nielsen fra Put & Track.

Put & Track er et brugervenligt abonnementssystem til brug i den daglige drift og planlægning via desktop, tablet og smartphone. Værktøjet registreres med serienummer eller anden ID og kan flyttes mellem medarbejdere, så der til enhver tid er styr på, hvor det befinder sig.

STYRING AF LOVPLIGTIGE EFTERSYN
Put & Track har også et redskab til at styre og dokumentere eftersyn og certificering af værktøj i henhold til bl.a. Arbejdstilsynets regler.

”I systemet er der mulighed for at oprette instrukser for eftersyn, dato for næste eftersyn og certificering for de enkelte værktøjer. Systemet sender en besked i god tid, når værktøjet skal efterses og gemmer efterfølgende dokumentationen til brug over for offentlig myndighed,” forklarer Peder Nielsen.

MINDSKER RISIKOEN FOR TYVERI AF VÆRKTØJ
Endelig er systemet kriminalpræventivt. Udover registrering i systemet udstyres værktøj og biler med mærkater fra Put & Track. Tyveri registreres direkte i Put & Tracks Centralregister, som er frit tilgængeligt for offentligheden via putandtrack.com. Systemet giver også mulighed for at trække en liste med relevante oplysninger til politi og forsikring.

”Tyve bryder sig ikke om, at deres tyvekoster er registreret og kan spores tilbage til et gerningssted. Desuden kan alle tjekke Centralregistret og undgå at blive hælere, hvis de bliver tilbudt et ’billigt’ stykke værktøj,” siger Peder Nielsen.

Put & Track er udviklet i samarbejde med den danske håndværksbranche. Du kan møde os på VVS’19 i Odense Congress Center (udstillingshal A, standnr. 1901) den 8-10. maj 2019.
Kontaktperson:
Peder Nielsen
Telefon:52393952
 
Afsender:
Put & Track A/S
-
8660 Skanderborg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse