Pressemeddelelser
Publiceret den: 14-02-2019
En af dem kan være noget så jordnært som en dårlig kontorindretning.

Højt sygefravær, dårlig stemning mellem kollegerne, små konflikter i det daglige arbejde eller ligegyldighed overfor firmaets mål og visioner kan ødelægge ethvert firma – eller i bedste fald; ”kun” forårsage stagnerende eller reducerende salg.

Det fortæller Marianne Laiderz, der har en lang erhvervskarriere bag sig. Blandt andet som Danmarks vist nok yngste, kvindelige hoteldirektør i starten af halvfemserne. I dag er hun ejer af en international virksomhed, som hendes datter Trine, gradvist vil overtage ledelsen af. Så Marianne har netop sideløbende åbnet et firma med navnet FlowByLaiderz.dk, der er specialist i at opdage selv ganske små ting, der reducerer arbejdsglæden. Og så er hun forfatter og ildsjæl - med hang til det holistiske.

- Fordi jeg gennem min lange erhvervskarriere har erfaret, at kun gennem et positivt samspil mellem firmaets menneskelige ressourcer, kommer der sorte tal på bundlinjen. Men også, og ikke mindst, fordi jeg om nogen forstår det holistiske. Altså det faktum, at vi mennesker kun fungerer, hvis både de psykiske og de fysiske rammer er i harmoni, fortæller Marianne.

Noget af det første, som Marianne kigger på, når hun besøger en kunde, er den fysiske indretning.

- Hvis ikke den er lys, venlig og indbydende, giver det kunderne et dårligt indtryk. Men endnu værre: Den giver de ansatte et dårligt arbejdsmiljø. Og oftest er hverken ledelsen eller de ansatte opmærksomme på, at de går i et mørkt og trist arbejdsmiljø. For de er jo blevet vant til disse fysiske omgivelser. Men jeg kan se det med det samme, fortsætter Marianne, og tilføjer:

- For her kommer mit holistiske syn frem. Er skrivebordene placeret rigtigt i forhold til lyset? Er kontoret ”levende” med eksempelvis et akvarium og blomster? Er der glade billeder på væggene? Er der rodet? Sidder sekretæren vendt mod indgangsdøren eller med ryggen til? Der skal ikke meget til at forbedre stemningen, når man ved, hvad man skal gøre.

Når Marianne har observeret de fysiske forhold, går hun videre til de psykiske forhold i firmaet, hvor hun her gør brug af sine mange værktøjer, eksempelvis medarbejderpleje, kunsten at motivere, kunsten at dyrke det menneskelige såvel som at afhjælpe fx søvnproblemer og andre mistrivselssymptomer. Og hurtigt finder hun ud af, om der også her er en årsag til det dårlige arbejdsklima.

- Alt her i livet handler om det simple, det enkle. Så oftest behøver jeg kun at besøge en virksomhed én gang, så lærer både ledelse og ansatte, at selv små ting kan udrette store ting for firmaets arbejdsglæde og omsætning, slutter Marianne Laiderz.

Billedtekst: Marianne Laiderz er en god sparringspartner; Hun kan, som få, se helheden gennem detaljerne. Foto: Foto: Jakob Æ. Kjøller.

Yderligere oplysninger fås hos Marianne Laiderz på telefon 40 75 48 01. ml@laiderz.dk www.flowbylaiderz.dk
Kontaktperson:
Marianne Laiderz
Telefon:40754801
 
Afsender:
Laiderz Aps
Fuglebækvej 2 A, 1. th.
2770 Kastrup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse