Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-11-2018
Ny distribution og salg af METO-produkter giver Avery et komplet sortiment inden for etikettering, prismærkning og kommunikationsprodukter til detailhandlen, industrien og andet erhverv. Sammenlægningen af de to brands betyder bedre service og større fordele for kunderne.

En ændret nordisk distributionsstruktur for METO® produkter betyder, at Avery Nordic har udvidet sit sortiment med METO’s velkendte EAGLE pris- og datomærkepistoler, TURN-O-MATIC kønummersystemer samt den øvrige del af METO’s varesortiment.

Avery er verdens førende producent af produktløsninger indenfor printbare etiketter, papir og visitkort-produkter, og i kombination med METO-sortimentet råder Avery Nordic nu over markedets stærkeste varemærker indenfor etikettering, prismærkning og kommunikationsprodukter til detailhandlen, erhvervsvirksomheder og industrien.
METO International GmbH og Avery Nordic er en del af samme modervirksomhed, CCL Label Industries Inc. Det udgør et solidt fundament og åbner mulighed for stordriftsfordele til gavn for virksomhedens kunder, hvor ændringen vil give bedre synergier i ordreekspeditionen, salgsarbejdet, kundeservicen og marketingsupporten. Avery Nordic har hovedkontor i Køge, og dækker salg og markedsføring i de nordiske lande.

METO® OPFANDT PRISMÆRKEPISTOLEN
METO er gået forrest med nye idéer og innovative løsninger til detailsegmentet i årtier, og har udviklet utallige salgsfremmende løsninger, som med tiden er blevet en integreret del af standardløsningerne inden for detailhandelen. Det var for eksempel METO, der opfandt den første håndholdte pris- og datomærkeprispistol og etiketten med bølgekant til ubegrænset prismærkning og kodning af varer og enheder.

METO sælger stadig pris- og datomærkepistoler og tilhørende etiketter, men har også produkter til styring af kundeflow med professionelle kønummersystemer, hyldeoptimering (bl.a. elektroniske hyldeskilte), indretning af salgsarealer- og lokaler (bl.a. skilte) og navneskilte til medarbejdere.

AVERY® ETIKETTER TIL ALLE FORMÅL
Avery er verdens førende producent af printbare etiketløsninger, uanset om man skal bruge en adresseetiket, en aftagelig etiket, en holdbar stærk etiket, en plomberingsetiket eller noget helt femte.

Det primære produkt er udstansede etiketter på A4-ark til print i laserprinter, farveprinter og inkjet-printer. Etiketterne designes og printes med Avery's gratis online software, hvor man nemt og enkelt kan tilpasse, designe og printe etiketter, visitkort, skilte og navneskilte efter egne ønsker og behov. Sortimentet henvender sig både til erhvervskunder og private kunder.
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse