Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-10-2018
Ztrengz Beauty Oil er en økologisk vegetabilsk drikkeolie, der kombinerer 10 forskellige unikke essentielle olier, hvoraf 8 af dem aldrig før har været anvendt som drikkeolier trods deres anerkendte helsebringende kvaliteter.

Det kan være noget så kringlet af finde rundt i puslespillet om, hvad der er de rigtige fedtsyrer og de forkerte, og hvordan man nu balancerer dem optimalt. Men det er nødvendigt. En god fedtsyrebalance er nemlig med til at styrke kroppens modstandskraft, dæmpe overbelastning og inflammation og sænke blodtrykket – og dét er derfor Ztrengz har lanceret en unik olie, der gør det nemt at få en optimal fedtsyrebalance med alle de gode effekter, det har til følge. Ztrengz Beauty Oil er et unikt mix af 10 forskellige essentielle olier: kaktus, kæmpenatlys, rosmarin, chia, sortkommen, sesam, argan, hybenkerne, hørfrø og hampefrø, og gennem denne unikke sammenblanding formår olien gennem ét enkelt dagligt shot at give dig Omega-3, GLA, 6 forskellige vitaminer, lecithin, phytosteroler og mange flere væsentlige byggesten – alle hvilke emmer af positive og opbyggende virkninger på kroppens skønhed og sundhed.
Især kan det mærkes på håret, der bliver sundt og glansfuldt – huden, der bliver blød og lækker – og negle, der bliver sunde og stærke.
På denne måde kommer skønhed naturligt og indefra, og det er derfor Ztrengz har sloganet: Beauty in a Shot.
For den optimale virkning indtages 1-2 spsk. Ztrengz Beauty Oil dagligt, og den kan også bruges i bl.a. juice og salater.

Ztrengz er blevet udviklet af Alexander Krewald og Kirstine Hammer siden 2016, og er den første olie til at kombinere de 10 forskellige olier sammen til en unik drikkeolie.
1 flaske Ztrengz Beauty Oil á 500 mg. har en pris på 429kr. og kan fås i de fleste Matas samt udvalgte skønhedssaloner landet over.

Besøg Ztrengz på vores hjemmeside: www.ztrengz.com
Kontaktperson:
Alexander Krewald
Telefon:53771061
 
Afsender:
Ztrengz
Ibstrupvej 34A
2820 Gentofte
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse