Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-09-2018
Fredag den 5. oktober udkommer den nyskabende bog 'Jeg var engang', som er en opfølger på den anmelderroste bestseller ‘Skilleveje’. I dette nye værk fortæller 12 af de kendte danskere, der deltog i succesen fra 2006, hudløst ærligt om de dæmoner og engle, som de hver især bragte med videre i livet fra Barndommens Gade.

Forfatteren vender nu 12 år efter deres første møde tilbage til de medvirkende for at høre, hvordan tilværelsens lunefulde sommerbriser og barske efterårsstorme siden har påvirket deres liv. Det er blevet til en unik og magisk bog fyldt med både stærke, gribende og overraskende samtaler. For årene er absolut ikke gået ubemærket over nogen af de 12 deltagere. Intet er, som de 12 dengang troede, det ville være og blive her i 2018. Og bogen viser, at livet tager fat og rusker i os alle på godt og ondt, mens kalenderbladene vendes.

Det er første gang, en forfatter eller journalist vender tilbage til 12 personer for at fortsætte en dyb og intens snak, som sluttede et dusin år forinden.

De 12 medvirkende i 'Jeg var engang' er Michael Falch, Peter Lund Madsen, Flemming Østergaard, Jens Gaardbo, Lisbeth Knudsen, Naser Khader, Stig Elling, Mogens Lykketoft, Tobias Trier, Marianne Jelved, Erik Norman Svendsen og Pia Kjærsgaard.

Derudover rummer det nye storværk som en nyskabelse en kode, som giver adgang til endnu 10 bonuskapitler på nettet med bl.a. Allan Olsen, Flemming Jensen og Anders W. Berthelsen.

‘Jeg var engang’ er skrevet af journalisten og forfatteren Bo Østlund, som også stod bag de anmelderroste bestsellere ‘Modne Mænd’ og ‘Modne Kvinder’, som udkom i 2016 og 2017 på Forlaget Heatherhill.

Den nye bog er som de to seneste ikke mindst blevet skabt på baggrund af den 62-årige forfatters egen opvækst i et alkoholisk og voldeligt barndomshjem på Nordfyn kulminerende med faderens selvmord i 1980.

I sit arbejde med disse tre bøger har Bo Østlund gennem de seneste 20 måneder fået ikke færre end 60 kendte danskere til at åbne deres hjerter og sjæle uden filter.
 
'Min trang til at opsøge andre for at tale om alle de svære ting i livet handler også om min egen søgen efter svarene, som jeg igen og igen støder på i mit eget liv. Hvert værk er for mig et sandt arbejdsraseri og en livsnødvendighed for at finde de stier, jeg skal betræde, for selv at overleve og undgå at gå til grunde, som min far gjorde', fortæller Bo Østlund.

Forfatteren har haft interessen for skæbnefortællinger lige siden, han som barn voksede op i 1960'erne i en lille nordfynsk landsby med mange fantastiske, forskellige og sælsomme eksistenser.

'Mange af dem var vel, hvad man vel i dag vil kalde originaler og særlinge. Den slags er desværre efterhånden udryddet i dette kontrollerede samfund, men jeg bliver aldrig træt af at beskrive folks liv, tanker og drømme, og beskrive det levede liv, for vi kan spejle os i hinandens fortællinger og oplevelser, og bruge dem som et kompas i vores egen tilværelse.'

Heller ikke i sin fritid kan den fynske bestseller-forfatter lade være med at tale med mennesker og beskrive deres liv. Det sker i kærlighedsprojektet 'Stories under the Moon', som kan følges på www.storiesunderthemoon.com
   
Det er muligt at læse meget mere om Bo Østlund og hans forfatterskab på www.booestlund.dk - og at læse meget mere om den nye bog på www.jegvarengang.dk

***

Vi vedhæfter bogens forside, og måtte I ønske yderligere oplysninger eller flere fotos fra det nye værk af nogle af bogens medvirkende som børn og unge, og som de ser ud i dag, er I velkomne til at kontakte Forlaget Heatherhill på mailadressen kontakt@forlaget-heatherhill.dk

Forfatteren står også gerne til rådighed for interviews om bogen og om sin egen mangeårige overlevelseskamp for at komme ud af identiteten som 'den hængte mands søn', som han fik dén nat i 1980, da han om natten fik meddelelsen om sin fars selvmord.

Han fortæller også gerne om, hvorledes det er at arbejde som iværksætter on 'one man-band', hvor han selv står for den samlede produktion af hvert værk - og hvert år sætter hus og bil på spil med en bogudgivelse.
Bo Østlund har siden årtusindskiftet udgivet 20 bøger.

I kan læse mere om det nye værk på www.jegvarengang.dk, hvor det også er muligt at se to korte film om 'Jeg var engang.

De to film kan også ses og downloades i HD-kvalitet på disse to links:

https://vimeo.com/289531932
https://vimeo.com/278711212

I er meget velkomne til at downloade og benytte disse fim.

De bedste hilsner


Forlaget Heatherhill
Bo Østlund

kontakt@forlaget-heatherhill.dk
mobil 21.22.23.64
Kontaktperson:
Bo Østlund
Telefon:21222364
 
Afsender:
Forlaget Heatherhill
Bunti 3
6261 Bredebro
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse