Pressemeddelelser
Publiceret den: 14-09-2018
Den danske rosenforædler Rosa Eskelund har med rosen ’King of Infinity®’ fået endnu en guldmedalje til samlingen. Det skete ved den største russiske blomstermesse – FlowersExpo – i Moskva, hvor nogle af verdens største rosenproducenter viste deres smukke blomster frem.

Hvilket år 2018 tegner til at blive for den internationalt anerkendte danske rosenforædler Rosa Eskelund fra forædlingsvirksomheden Roses Forever i Dyreborg på Sydfyn. I juli blev hun hædret med den fornemme internationale pris ’Den gyldne Rose’ for sit store arbejde med forædling, og nu har ’King of Infinity®’ fra Infinity-serien netop vundet guldmedalje som ’Årets Nyhed’ ved den største russiske blomster- og plantemesse ’FlowersExpo’ i Moskva.

På messen i Moskva var det den hollandske producent BM Roses, der stod for præsentationen af den smukke potterose. BM Roses dyrker og sælger Rosa Eskelunds Infinity-roser på licens under navnet Artistique Roses – en meget eksklusiv serie af potteroser – mens den i Danmark og flere andre steder verden over er kendt som ’King of Infinity®’.

6 forskellige Infinity-roser
Den første Infinity-rose så dagens lys for seks år siden. Det var den klassiske hvide Infinity-rose, og siden er yderligere fem farver kommet til fra Rosa Eskelunds forædling, hvor ’King of Infinity®’ er den nyeste. I dag er Infinity-roserne populære over hele verden på grund af deres store, fyldte blomster med en uovertruffen lang holdbarhed på over fem uger. Samtidig sørger potterosernes mørke, kraftige blade for, at de ikke tørrer ud. Det gør alle Infinity-roserne særdeles velegnede til udplantning i små bede og/eller krukker, ligesom de også klarer sig fint i stuens interiør.

Rosa Eskelund er naturligvis både glad og stolt over, at ’King of Infinity®’ nu er blevet hædret med en guldmedalje i Rusland, som er et af de hurtigst voksende markeder for blomster og planter.
- Det er skønt at se sine ’børn’ klare sig godt ude i den virkelige verden. Infinity-serien er blevet utrolig populær over alt, og vore syv sorter dyrkes nu på licens over hele verden i lande som f.eks. Norge, Holland, Kina, Malaysia, Canada og Japan. Guldmedaljen og kåringen som ’Årets Nyhed’ på den russiske messe er en meget stor, men velfortjent anerkendelse af den foreløbige kulmination på en imponerende forædling af Infinity-roserne White Infinity®, Princess of Infinity® (lys-pink), Pink Infinity®, Jinfinity® (gul), Infinity® Evergreen (grøn/pink) og den røde ’King of Infinity®.

Billedtekster
1. Det indrammede diplom og guldmedaljen for ’Årets Nyhed’.
2. ’King of Infinity®’ – Årets Nyhed på ’FlowersExpo 2018’ i Moskva

NB! Fotos er til fri afbenyttelse.

Se mere om Roses Forever og Infinity-serien her:
roses-forever.dk
roses-forever.dk/brands/infinity/

Yderligere oplysninger:
Rosa Eskelund
Tel : +45-5157 1990
E-mail: Re@roses-forever.com
Kontaktperson:
Rosa Eskelund
Telefon:+45-5157 1990
 
Afsender:
Dania M;arketing ApS
Vestervangen 50
4300 Holbæk
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse