Pressemeddelelser
Publiceret den: 11-09-2018
- på landets største dyreudstilling ”Vores levende hobby”, der afholdes i weekenden den 28.-30. september. For her er der i høj grad tale om en interaktiv event, hvor publikum ikke blot kan se og beundre de mange kæledyr, men i høj grad også kan blive klogere på dem.

Det sker via en række kendte dyreeksperter, der vil møde op og give gode råd og tips om alle mulige slags kæledyr og planter - lige fra farvefrøer, brevduer, undulater, ugler og papegøjer til guppyer, katte, L-maller, marsvin, brugmansia, engletrompeter og kaniner.

Emnerne vil være om dyrenes liv, adfærd og miljø, men også praktiske råd om eksempelvis: Grooming af hunde, hvorledes sygdomme opdages hos fisk, hvorledes man skaber det perfekte akvarieliv eller hvordan man bliver ven med sin papegøje.

Tillige vil der være en masse aktiviteter, der henvender sig til alle i familien, store som små. Bl.a 400 kvm agility bane for hunde (en del af hundene er på det danske landshold), Islandske fårehunde samt Grand Danois klubberne kommer og viser deres flotte hunde. Der vil være 200 kvm kaninhop bane, hønsespil, område med klappe-kaniner samt international katteudstilling.

Som noget nyt har folk mulighed for at komme ind med deres akvarie og deltage i en publikumskonkurrence om nogle flotte præmier. ”Ugleriget” kommer med deres tamme ugler, hvor ungerne kan få taget et billede sammen med dem. Søndag eftermiddag vil der blive afholdt en auktion, hvor alle kan byde på levende fisk, rejer, snegle og planter.

Og endelig er der naturligvis også noget til dem med grønne fingre. Forskellige planter, hvor ikke mindst Sjællands Orchide Klub vil vise og sælge sine smukke orchideer.

Billedtekst: En af foredragsholderne er formanden for Danmarks Papegøje Forening Suz Nordleif, der vil fortælle om de basale retningslinjer for disse smukke og kloge fugle.

Yderligere informationer fås hos Jimmi Helander, Vores levende hobby, på tlf. 26 35 35 79.
jh@voreslevendehobby.dk www.voreslevendehobby.dk
Kontaktperson:
Jimmi Helander
Telefon:26353579
 
Afsender:
Voreslevendehobby
Skramsvej 1+
4622 Havdrup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse