Pressemeddelelser
Publiceret den: 15-08-2018
7 minutter
Få gang i din kreativitet og gør brug af den på 7 minutter.
Af Heidi K. Schubert

Sanne Mikaela Bazlamits debutbog, 7 Minutter, er en samling opfindsomme og fintfølende fortællinger som er skrevet på 7 minutter. Fortællingernes livsemner som forelskelse, venskaber, naturen, beslutninger, døden, tro, nærvær og nuet tager afsæt i 33 overskrifter, og under disse overskrifter kan læseren gå på opdagelse i fortællingernes tidløse og humoristiske univers:

”Jeg fik den idé at skrive ud på facebook til mine venner: Giv mig en overskrift på højst fem ord, så vil jeg skrive ucensureret i 7 minutter…”

”Jeg gav mig selv udfordringen, så jeg kunne give slip på min kontrol” siger Sanne.

Ved hjælp af andres overskrifter som Udvikling skabt af smertelig afvikling, Ja, til hele dit liv og My future with Thailand wife gør forfatteren op med skriveblokeringer og indgroede holdninger til det at skrive. Betragtningerne under overskrifterne er sanselige og indbydende, og læseren følger en rolig og sikker bevidsthedsstrøm som indbyder til eftertanke.

DU ER HERMED INVITERET

7 Minutter er et håndgribeligt eksempel på at inspiration er menneskets brændsel til et kreativt udbytte. Bagest i bogen er der plads til at læseren kan skrive sine egne 7 minutters historier under – naturligvis – forskellige, inspirerende, overskrifter;
Da jeg skulle tidligt op, Kærlighed, det købte jeg i Netto, Køkkenruller i en svær tid…

7 minutter udkom d. 18/6/2018 og kan købes i boghandlere og som e-bog.

Sanne Mikaela Bazlamit
www.sannemikaelabazlamit.dk

Mobil – +45 40 95 88 75
Email – livsglaedecentret@gmail.com
Kontaktperson:
Sanne Mikaela Bazlamit
Telefon:40958875
 
Afsender:
Livsglædecentret
Brøndvejen 5, Salløv, V/Livsglædecentret
4621 Gadstrup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse