Pressemeddelelser
Publiceret den: 29-06-2018
Se PDF.

Illustrationsvirksomheden Designkunst har taget bymotiver til et højere plan. De lægger op til, at man skal fortælle sine historier igennem deres illustrationer og dermed sætte sit personlige præg på væggen. Designkunsts egne motiver er designet, så de visuelt hænger sammen.

Mange er interesseret i at skabe en personlig stil i deres hjem, og det kan opnås ved at sammensætte de forskellige bymotiver. De kan også sammensættes i forskellige størrelser og med andre motiver, fotografier eller andet.

Designkunst har illustreret 32 byer / områder og udvider konstant med flere områder og er nomineret til Rotarys iværksætterpris.

De er bosat på Amager, og er opstartet i april 2016. De er en webshop, men har også et fysisk showroom, som kan besøges efter aftale. De har runder 3000 følgere på de sociale medier ( facebook )

De repræsenterer og forhandler også udvalgte kunstnere, som de har indgået samarbejde med, heriblandt 22 illustrationer fra Sydhavsøerne, SydogVestsjælland.

Designkunsts illustrationer:
Stilen er enkel og dog detaljeret, afdæmpet men uden at være klinisk stilren. De arbejder meget med perspektiv og dybder, og stilen er inspireret af 40´erne og 50´ernes plakatkunst. Deres kunder er meget forskelligartede, og de henvender sig til en bred skare, både hos private og virksomheder.

Referencer: Deres referencer tæller bl.a. Polititorvet i København, Københavns Universitet og forskellige
kommuner. Motiverne trykkes hovedsagligt på et svanemærket trykkeri i Aarhus

Design kunst og nostalgi:
Designkunst arbejder med fortolkninger af byer og områder, så illustrationen i sidste ende giver beskueren følelsen af “hjemme”. Konceptet startede med stor succes med Amagermotiver og har nu bredt sig til byer og områder i hele landet.

Eksempel: Vi mødtes på Nyhavn, vi blev gift på Frederiksberg, og vi flyttede sammen i Valby. Mulighederne
er mange. Se alle motiver på www.designkunst.dk

Designkunst
Lergravsvej 53
2300 København S
www.designkunst.dk

Email: kontakt@designkunst.dk
Telefon 70 200 666
Designkunst IVS:
Kontaktperson:
Stefan Cantagallo Rasmussen
Telefon:70200666
 
Afsender:
Designkunst Ivs
Lergravsvej 53
2300 København S
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse