Pressemeddelelser
Publiceret den: 24-05-2018
Høreapparatsbrugere har ofte klaget over lydkvaliteten i Musikteatret Holstebros gamle teleslynge, der i øvrigt kun kunne dække en del af salen. Disse klager har ledelsen taget meget alvorligt. Så meget, at man netop har investeret i et trådløst anlæg, der giver god lyd til alle overalt i salen.
Det nye system fra består af nogle små personlige modtagere/halsslynger i stedet for én stor rumslynge.
- Denne forskel har gæsterne bemærket, og de roser den nye lydkvalitet. Det harmonerer med vores ambition om at levere kvalitet i alle henseender. Når lydanlægget er af rigtig god kvalitet, skal teleslyngen til høreapparatsbrugerne også være det. Også selv om det er en investering, som ikke kommer alle gæster til gavn, og som nødvendigvis ikke giver økonomisk overskud, så giver det overskud på det ”menneskelige plan”. Vi vil gerne påtage os ansvaret for tilgængelighed for ALLE vores gæster, fortæller direktør Anders Jørgensen.
Lige nu har man systemet i én sal, men påtænker at udvide det til flere sale. Det kan nemlig let opsættes i såvel nye som eksisterende lokaler, og flyttes nemt fra rum til rum eller helt ud af huset. Store sale, reposer og balkoner kan være en udfordring for traditionelle teleslyngeanlæg, men er ingen hindring for dette trådløse system.
- Roger systemet, som det hedder, består af en sender, som let kobles til et eksisterende lydsystem samt det antal modtagere, der dækker stedets behov. Modtageren udleveres til brugeren, som selv kan justere lydstyrken til det ønskede niveau - og høre lyden tydeligt igennem sine høreapparater eller ved hjælp af en hovedtelefon. Betjeningen af modtageren er så enkel, at alle kan håndtere det, siger salgschef Søren Andersen fra firmaet Phonak, der er specialister i alle mulige slags høreløsninger.
Billedtekst: Selv i en stor sal kan høreapparatsbrugere nu klart og tydeligt høre alt fra scenen.
Yderligere oplysninger fås hos:
Musikteatret Holstebro, på telefon 96117979, mail post@musikteatret.dk
Søren Andersen, Phonak, på telefon 42186089, mail soren.andersen@phonak.com
Kontaktperson:
Søren Andersen
Telefon:42186089
 
Afsender:
Phonak
Østre Haugvej 42
5500 Middelfart
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse