Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-05-2018
Den 12. Maj åbner Galleri Puls Art deres nye galleri på Frederiksberg. 200 kvadratmeter med kunst fra hjertet.

Udover de i forvejen anmelderroste kunstnere, som kan ses hos Galleri Puls Art – fejres åbningen med flere nyheder.

Blandt andet ’Den HUGske streg’.

Lars H.U.G. udstiller sine malerier sammen med blandt andre Michael Bundesen og Henrik Elnegaard som alle præsenterer helt nye værker på Grand Opening i Smallegade 42, 2000 Frb C.

Lidt fakta om Lars H.U.G.:

Hvad mange ikke ved er at Lars H.U.G. I virkeligheden er en kunstmaler der har spillet musik og ikke omvendt, som mange tror. ??Den kendte musiker er uddannet ved Det Jyske Kunstakademi, men har - som alle ved - levet af sine formidable evner som musiker. ??I sit livs efterår har han dog besluttet at lægge musikken på hylden og hellige sig sin store passion - den visuelle kunst, som altid har været en levende del af multikunstnerens farverige liv.

??”Det er en stor glæde at kunne præsentere Lars H.U.G. sammen med Michael Bundesen i vores nye flotte galleri. Jeg tror Lars og Michael har ramt os alle fordi de laver kunst med hjertet. Det gælder både deres musik og deres visuelle kunst” siger kunstmaler og galleriejer Henrik Elnegaard.

”At vi så lige kunne time det nye samarbejde med åbningen af vores nye galleri, den 12. Maj glæder vi os meget over” – fortsætter Henrik.

På Galleri Puls Art’s hjemmeside kan du se hele programmet for Grand Opening af det flotte galleri, den 12. Maj på Smallegade 42, Frb C.

Bonusinfo: Grevinde Alexandra holder åbningstalen ved Grand Opening 12. maj hvor hun samtidig afslører et eksklusivt portræt af sig selv, malet af Lill-Marlen Elnegaard.

Se mere på: www.galleripulsart.dk

Kontakt: Henrik Elnegaard

Telefon: 33 21 12 10
Kontaktperson:
Henrik Elnegaard
Telefon:+45 33 21 12 10
 
Afsender:
Galleri Puls Art
Boyesgade 17
1622 København V
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166