Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-04-2018
Altså alle jer, der stadig tror at dem, vi hjælper, er stakkels flygtninge.
I enhver krig gennem menneskehedens historie er de første, der flygter børn, kvinder og gamle mænd. Hvorfor er det så kun unge, stærke mænd, der ”flygter” til vort land efterladende deres familier i et hjemland, der ”officielt” dagligt bliver sønderbombet?
Hvorfor flygter de unge mænd kun til de lande, hvor de ved, at de og senere deres familier resten af livet kan blive forsørget – af blandt naive mennesker som jer?
Hvorfor tager Danmark imod dem, når de jo ikke er flygtninge, når de kommer til Danmark. For allerede da de ankom til eksempelvis Italien, var de i sikkerhed? Og dermed ikke længere flygtninge.
Hvorfor giver Danmark dem gratis boliger, gratis dansk-undervisning, gratis lægehjælp, gratis biler/cykler etc? Hvorfor bor de ikke i lejre, som vore soldater gør, når de er udstationeret, hvor de her tillige kan få undervisning i deres eget sprog og kultur? For meningen er jo, at de skal hjemsendes igen, ikk? Eller er der en skjul dagsorden?
Med andre ord, hvorfor giver Danmark disse såkaldte ”Flygtninge” langt flere økonomiske ydelser og støtte end almindelige danskere kan drømme om?
Hvorfor er det så svært at hjemsende selv kriminelle muslimske ”flygtninge”? Alle andre nationaliteter bliver straks hjemsendt, hvis de måske blot har glemt at udfylde en eller anden formular, selv om de til gengæld har vist sig som flittige og ærlige borgere her i landet. Har I tænkt over det?
Hvorfor giver Danmark ”flygtninge” lov til at kommer hertil med flere koner og op til tyve børn, når nu bigami er forbudt i Danmark?
Hvorfor giver Danmark ”flygtninge” lov til at lade dem gifte sig med mindreårige, når det er forbudt i Danmark?
Hvorfor giver Danmark religiøse tosser lov til at skære i deres små drengebørn, når der findes en lov, der forbyder at lemlæste børn?
Hvorfor tillader Danmark, at der af hensyn til disse fremmede skal være kønsopdelt svømning, bederum i det offentlige rum, adskillelse mellem kvinder og mænd i forsamlinger etc?
Hvorfor tillader Danmark, at fremmede kvinder går tildækkede her i landet, for ikke at tale om, at selv piger skal bære tørklæde af religiøse årsager?
Hvorfor bliver de samme fremmede ikke mødt med krav og pligter, men kun med støtte og penge?
Hvorfor bøjer et demokratisk og åbent samfund som det danske sig for en middelalderlig bevægelse?
Hvorfor bliver danskere kaldt for racister, når de med rette sætter spørgsmålstegn ved disse udanske forhold?
Og endelig: Hvorfor har alle I naive danskere endnu ikke opdaget, at der ligger en skjul, politisk dagsorden, der allerede i 1995 fastslog, at Europa skulle tage imod millioner af arabere – mod at vi til gengæld fik olie?
Så næste gang I læser om, at nu sender Danmark igen soldater ned til Mellemøsten for at redde landene hernede, og samtidig læser, at endnu en folk unge, raske muslimske mænd, hvoraf mange er tidligere soldater, har fået lov til at komme ind i vort land, så stil jer selv det spørgsmål:
- Hvorfor skal danske unge soldater dø i en kamp langt fra Danmarks grænser? En kamp, som intet har med Danmark at gøre. Og hvorfor kommer der ikke flygtninge her til landet, der ikke tilhører Fredens religion.

Skrevet af en ganske, almindelig borger, der undrer sig - Peter Qvistgaard.
Kontaktperson:
Peter Qvistgaard
Telefon:23235493
 
Afsender:
Peter Qvistgaard
Lilliendalsvej, 35
4735 Mern
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse