Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-03-2018
- og helt uden den risiko man løber på operationsbordet

Tankens kraft er ikke et nyt fænomen, men i løbet af de senere år er der kommet større fokus på, hvad de fleste af os kender som placebo-effekten – evnen til at ændre kroppens fysiologi via vores (under)bevidsthed. Sindet har en stærk indflydelse på vores velvære, og det kan vi udnytte til vores fordel med hypnose blandt andet under vægttab. Uanset om man har brug for at tabe sig meget eller lidt, kan hypnose være et effektivt redskab til at nå sine mål.

Slankegenerationen har aldrig været tykkere
Fokus på slankekure, træning og BMI har aldrig været større, men alligevel har danskerne aldrig været tykkere. Det hænger ikke rigtig sammen, vel? Næsten halvdelen af os danskere er overvægtige og går på slankekur om og om igen til fordel for slankeindustrien. De fleste ender dog tilbage ved udgangspunktet. Det er der flere grunde til, men kun én løsning. Vi skal ændre vores mindset.

47% af de voksne danskere er overvægtige*
Ifølge Sundhedsstyrelsen er 47% af den voksne befolkning i Danmark overvægtige, med BMI på 25 eller over.
14% er svært overvægtige med en BMI 30 eller over. Det har konsekvenser for befolkningens energiniveau og for folkesundheden generelt.

Man er hverken dum eller doven, fordi man er overvægtig
Når vi handler stik imod fornuften og spiser forkert, skyldes det ikke mangel på viden eller viljestyrke, men at vi har nogle indre, oftest ubevidste overbevisninger, gamle traumer, vaner og tankemønstre som gør, at vores hjerne er ”for-programmeret” til at overspise og som konsekvens være overvægtige. Der kan ligge flere årsager bag, at man spiser for meget. Hvad end årsagen er, kan man ændre sit destruktive spisemønster ved at dykke ned i sin underbevidsthed og erstatte den dårlige spiral med positive tanker. De neurologiske processer i det ubevidste sind er meget hurtigere og kraftigere end processerne i det bevidste sind, fordi dets primære funktion er at sikre vores overlevelse i farlige situationer, hvor der ikke er tid til at tænke rationelt og analytisk. Derfor løber det ubevidste sind af med sejren, når det bevidste og ubevidste sind er uenige. En forudsætning for succesfuldt vægttab er derfor, at man får det ubevidste sind med på idéen om, at man skal være og forblive et slankt menneske med en sund livsstil.

Hvordan kan jeg ændre mit mindset?
Vil man påvirke det ubevidste sind, kan man kontakte en professionel hypnotisør eller hypnoterapeut. Alternativt eller supplerende til den fysiske konsultation, har hypnoterapeut Charlotte Bang udviklet hjemmeprogrammet “Slank med virtuel maveballon®”. Kernen i programmet er en serie lydfiler med guidet selvhypnose og meditation, som kan høres når som helst, man har mulighed for at slappe af - enten hjemme eller f.eks. på togturen. Programmet er omhyggeligt designet, så kropsbevidstheden og det ubevidste sind påvirkes positivt; i en session fortæller man sit ubevidste jeg, at man har fået en virtuel maveballon og derfor har mindre plads til mad i maven. I andre sessioner finder man sin indre styrke, kraft og glæde frem og lærer at værdsætte og elske sin krop. Programmet består desuden af en række inspirerende videoer. Da programmet ikke er en kostplan, men derimod er en måde at påvirke ens mindset, så det støtter maksimalt op om slankeprocessen, kan det bruges i kombination med forskellige typer diæter. Programmet er også udviklet som en regelmæssig støtte, der kan bruges, så længe behovet er der og tages op igen, hvis der opstår behov, f.eks. ved en krise.
Læs mere om programmet på www.charlottebang.dk/virtuel-maveballon

Hvad er hypnose
Et af de mest effektive midler til at påvirke det ubevidste sind er hypnose. Mange tænker her på manden, der under hypnose bliver overbevist om, at han er blevet til en høne. I terapeutisk form er hypnose langtfra så spektakulært – man har stadig kontrol over sig selv, men er i kontakt med sig selv på et dybere, ubevidst plan. Alle oplever flere hypnoselignende tilstande i løbet af en dag, for det er den afslappede tilstand, vi er i, lige inden vi falder i søvn om aftenen, når vi er fordybet i noget, når vi dagdrømmer i løbet af dagen, eller når vi mediterer. Det er en naturlig tilstand, som krop og sind bruger som restituering. Vi kan udnytte denne tilstand til at få hjernen til at foretrække de sunde valg og føle sig hurtigere mæt og, som en ønsket sideeffekt, tabe de overflødige kilo. Dette opnås ved at påvirke det ubevidste sind til at tænke sunde tanker og tro, at der er placeret en virtuel ballon i maven. I sindet formes så nye, sundere tanker, som gør det lettere at træffe de rigtige valg i alt, hvad man foretager sig. Via hypnose kan man også lære at elske og værdsætte kroppen og give den de bedste betingelser for at hjælpe os med at nå vores mål.

Anne slankede sig 16 kg. Du må gerne kontakte hende
Anne (efternavn er Charlotte Bang bekendt) slankede sig 16 kg på 5 måneder med programmet, og det har ændret hendes syn på sig selv og hendes krop. Hun har gennem hypnose lært at elske sin krop og få sin indre styrke frem. Hun siger, at det aldrig har været nemmere, og at hun slet ikke kan spise de samme mængder mere. Du er velkommen til at kontakte hende på tlf. 23111282. Hun vil gerne udtale sig.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Om Charlotte Bang -
Ekspert i forandring indefra
Fast brevkasseredaktør og ekspert på magasinet PSYKOLOGI siden 2015
Cand.agro i biologi
Hypnoterapeut, psykoterapeut, coach, NLP Master practitioner, foredragsholder og mindfulness instruktør
Kontakt:
52508181
charlotte@charlottebang.dk
www.charlottebang.dk

Kilder og links:
*sundhedsstyrelsen
Overvægtdefinitioner og beregning af BMI=(vægt i kg/højde x højde i m)
Normalvægten har man med et BMI på 18,5-25.
https://www.sst.dk/da/sundhed-og-livsstil/overvaegt

Om Virtuel Maveballon®:
http://www.charlottebang.dk/virtuel-maveballon

Om fedmekirugi:
https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/hormoner-og-stofskifte/sygdomme/overvaegt-og-kost/fedmekirurgi/

Om de psykologiske årsager til overvægt:
https://www.psychologytoday.com/blog/the-integrationist/201412/successful-weight-loss-using-hypnosis
Kontaktperson:
Charlotte Bang
Telefon:52508181
 
Afsender:
Charlotte Bang
Center Boulevard 5, Bella Center
2300 København S
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse