Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-02-2018
Den musikalske duo ElsborgMaribo og sangeren Mads Toghøj har valgt at samarbejde om deres næste singleudgivelse. Nummeret er et kendt countrynummer fra 70´rne og hedder ”Don´t cry Joni”, skrevet af Conway Twitty og sunget med datteren, Joni.

Mette Elsborg og Mads Toghøjs stemmer supplerer hinanden perfekt til Erik Maribos akkompagnement. Countrygenren er ikke ukendt for nogen af parterne, men er genkendelig på de albums, som de hver især allerede er udgivet.

Mads Toghøj har for nylig udgivet albummet ”Rødder” og ElsborgMaribo har netop været aktuel med dobbeltalbummet ”Jul igen”.

Udover countrymusik har parterne dét fælles, at de bevæger sig inden for viser, folk, ballader med tekster som er lyriske, der taler til følelserne. Faktisk har de benyttet et fælles slogan uden at vide det ”Musik fra hjertet”.
Et andet sammenfald er, at både ElsborgMaribo og Mads Toghøj for øjeblikket ligger på DR´s dansktop. Elsborg Maribo med ”Barndommens minder” og Mads Toghøj med ”Lysets land”.

Singlen Don’t Cry Joni udkommer den 3. marts 2018 og bliver tilgængelig på alle gængse streaming- og download tjenester.

Singlen er indspillet og produceret i ElsborgMaribos eget pladestudie, mastered af Hyldahl Sessions og udgives via pladeselskabet Gateway Music.

www.elsborgmaribo.dk | www.facebook.com/elsborgmaribo
www.mads-toghoj.dk/ | www.facebook.com/mads.toghoj
Kontaktperson:
Mette Elsborg
Telefon:29602550
 
Afsender:
ElsborgMaribo I/S
Langemarken 43
5762 Vester Skerninge
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse