Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-01-2018
Lokalredaktør Lars Schmidt har nægtet at give forretningsdrivende beskyttelse ved anonymitet i et debatindlæg om den stigende kriminalitet og utryghed i Lyngby-Taarbæk kommune, hvor der igennem længere tid har været en indbrudsbølge med 3 indbrud om dagen. Indbruddene finder sted både i private hjem, offentlige institutioner og virksomheder. Det gør det svært for de private virksomheder at drive forretning, når man ligger inde med et værdifuldt varelager. Lokalredaktøren er gået så langt i sin afvisning af anonymitet som til at skrive til læserbrevsskriverne, citat: ”at de skulle indlægges på en lukket afdeling”, en udtalelse, som han senere har fortrudt og beklaget.

Udtalelsen vækker stor harme hos de forretningsdrivende.Der er tale om, at berørte personer har været udsat for grov chikane og afpresning, og at de føler sig stadig mere magtesløse og utrygge, når samarbejdet imellem Lyngby-Taarbæk kommune og Nordsjællands politi ikke fungerer. Således har den nuværende borgmester Sofia Osmani ikke deltaget i et eneste møde de sidste år med Nordsjællands politi.

Handlen med narkotika er flyttet ud til forstæderne i Nordsjælland pga. aktionerne på Christiania bl.a. til Lyngby-Taarbæk kommune, der har centrale trafikforbindelser til hele Nordsjælland. Handlen med narkotika finder åbenlyst sted på hovedgaden i byens forretningskvarter og i byens parkeringskældre. Problemet er kendt af politikerne, men intet gøres hverken fra kommunens eller politiets side.

Til dette hører en eksplosiv stigning i kriminaliteten med indbrud hos private, institutioner og virksomheder.
Kontaktperson:
Mogens Friis Schaeffer
Telefon:45930778
 
Afsender:
Mogens Friis Music
Langs Hegnet 39
2800 Kgs. Lyngby
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse