Pressemeddelelser
Publiceret den: 19-12-2017
Danmarks første og førende privatklinik med 100% fokus på lægelig behandling med medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin er åben og tager allerede nu imod patienter i København. Bag Clinic Horsted står speciallæge Tina Horsted og adm. direktør Jens Thau.

Flere års erfaring med smertebehandling med cannabis og over 1.000 behandlede patienter er fundamentet for den helt nye Clinic Horsted. Bag den står speciallæge i anæstesiologi og smertebehandling, Tina Horsted, der har været en drivende kraft i tilgængeliggørelsen af medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin. Indsatsen har været medvirkende til vedtagelsen af Statens 4-årige forsøgsordning med medicinsk cannabis, der træder i kraft 1/1 2018 - og fik endnu et positivt skub med på vejen i går, hvor et lovforslag om tilskud til behandlingen er blevet vedtaget.

Jens Thau og Tina Horsted leder teamet af specialuddannede læger i konsultationen og samarbejder tæt med Glostrup Apotek om udvikling af nye cannabis-produkter:

”Vi har skabt Clinic Horsted, fordi vi har et mål om at hjælpe mennesker med smerter og sygdomme til at få det bedre og til at få en bedre livskvalitet, ” siger Jens Thau.

Tina Horsted fortsætter: ”Det er læger, der er specialister i smertebehandling, som skal hjælpe vores patienter. Og det skal gøres med størst mulige professionalisme, højeste faglighed, størst mulige erfaring og bedst mulig cannabis-baseret medicin og medicinsk cannabis. Det er også utroligt vigtigt for os at tilbyde en lægelig ydelse, hvor vi kan holde fast i, at vores patienter er mennesker, som vi taler til med respekt, empati og sympati.”

Se mere på www.clinichorsted.com

Flere oplysninger: Tina Horsted og Jens Thau, 31 32 14 34 & kbh@clinichorsted.com
Kontaktperson:
Tina Horsted og Jens Thau
Telefon:31 32 14 34
 
Afsender:
Clinic Horsted
Farvergade 2, 1 sal
1463 København K
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse