Pressemeddelelser
Publiceret den: 11-12-2017
Københavnerkrimiparret Sejrskild & Albrethsen udkommer 16. december 2017 med anden del af krimiserie - endnu en anderledes og udfordrende storbykrimi, der udspiller sig på Københavns brokvarterer.

Den 16. december 2017 udkommer ”Forbrydelsens Skygge” på forlaget Brændpunkt. ”Forbrydelsens Skygge” er anden del af københavner-krimiserien om Bjørn, Ask og Donna, skrevet af saxofonisten Anne Sejrskild og stuntman Dennis Albrethsen. Forfatterparrets serie er skarptskårne psykologiske thrillere, der udspiller sig i hjertet af København.

En kendt tv-vært bliver stalket af en fanatisk og elitær mand. Han sender hende litterære citater af Søren Kierkegaard som kærlighedserklæringer og følger hendes liv intenst. Det eskalerer for ham, og også andre modtager citater - bl.a. af Dan Turèll og H.C. Andersen.

Da stalkeren tager det ultimative træk, samtidig med at politibetjenten Bjørn kommer i sit livs krise, flettes Bjørn, saxofonisten Donna og filminstruktøren Ask endnu en gang ind i en krimisag, hvor deres loyalitet og kærlighed sættes på spidsen - og hvor nogle af de største danske kultur- og litteraturkoryfæer får en afgørende rolle.

Krimiseriens første bog ”Forbrydelsens Kunst” blev nomineret til Bogforums Debutantpris 2016. Serien veksler mellem intens action, psykologisk indlevelse og sceniske panoramaer over København. Forfatterparret har netop ikke blot ville skrive en flad, gængs krimiserie, men ønsket at skabe en anderledes ramme, hvor serien udspiller sig i kulturverdenen, og hvor læseren præsenteres for forskellige kunstarter. Herudover har det været det essentielt at skabe et persongalleri, som rummer forskelligartede typer, som kan gøre læseren nysgerrig på deres ydre og indre liv.


Dennis Albrethsen har i årtier arbejdet som professionel stuntman og stuntkoordinator på en lang række af Danmarks største film- og tv-produktioner blandt andet DR’s store tv-serier såsom Herrens Veje og Arvingerne. Han har samarbejdet tæt med bl.a. Thomas Vinterberg, Susanne Bier og Ole Bornedal i film som Jagten, Hævnen og Dræberne fra Nibe.
Dennis Albrethsen er udover at være stuntman også uddannet klinisk psykolog.

Anne Sejrskild er cand.mag., master i psykologi og har i en årrække været underviser på kreativt skriveværksted. Hun er desuden en ivrig og ambitiøs saxofonist - og har spillet i utallige musikalske sammenhænge fra glad garagejazz til professionelt niveau. Hun har bl.a. turneret med John Høybye og koret MaJazz i Ungarn og Slovakiet. I dag spiller hun i The Big Band og Great Danes Big Band.

I anledning af udgivelsen afholdes reception den 14. januar 2017 på Café Pegasus, Mysundegade 28, Kbh V. Kl. 12 - 14. Alle er velkomne.

Læs mere på:
http://www.brændpunkt.dk/
www.forbrydelsenskunst.dk
http://www.facebook/forbrydelsensskygge

Anmeldereksemplar kan rekvireres på: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Tanghavevej 12
5883 Oure
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse