Pressemeddelelser
Publiceret den: 16-11-2017
Rekordomsætning, rekordkraner og 50 års jubilæum. Der er god grund til fest og fejring hos kranvirksomheden Kran Elektro A/S i 2017.

I november er det 50 år siden, at Kran Elektro A/S i Herskind, blev grundlagt i 1967. Jubilæet fejres sideløbende med to andre store milepæle i virksomheden.

I fem årtier har familievirksomheden serviceret, solgt og udlejet byggekraner, elevatorer og løftegrej samt kran- og specialtransport. Kunderne er entreprenører samt aktører i byggebranchen - både i Danmark og i Grønland.

Men krisen fra 2007 til 2011 var hård ved byggebranchen og virksomheden i Herskind slap heller ikke uden knubs: Færre opgaver, økonomisk nedgang og farvel til gode medarbejdere.

- Men vi brugte krisen til at indarbejde en ny strategi for virksomheden. Samtidig brugte vi tiden på at renovere og modernisere vores kraner og udstyr. Så vi var godt forberedt, da krisen aftog, fortæller direktør Jesper Uldall Bøgh.

Mange kranvirksomheder bukkede under i krisen, så da efterspørgslen på kraner steg igen var Kran Elektro klar.

I dag kan den krisesatsning aflæses i årsregnskabet: I regnskabsåret 2016/2017 omsatte virksomheden netto for 34,8 millioner kroner. Bedste resultat nogensinde - og en stigning siden 2010 på 122%.

Flere end 20 medarbejdere er i dag tilknyttet virksomheden – både fastansatte og freelancere.

Men her stopper festen ikke: For udover at fejre 50 års jubilæum og notere rekordomsætning, kan virksomheden i Herskind se frem til at sætte en ny dansk milepæl i byggebranchen.

I jubilæumsåret forhandler virksomheden i Herskind om levering af den hidtil største byggekran opsat i Danmark. Det er en spansk kran af typen Linden Comansa: En såkaldt 750 MT flat-top kran, der kan løfte op til 48 tons.

- Det er jo ikke raket-teknologi vi beskæftiger os med. Men vi er fast besluttet på, at når vi går ind i nye opgaver, så gennemfører vi og udvikler det, siger direktør Jesper Uldall Bøgh.

Med venlig hilsen

KRAN ELEKTRO A/S
Jesper Bøgh

Bilag: 2 stk fotos til fri afbenyttelse:

FORSLAG BILLEDTEKST - FOTO 1: Direktør Jesper U. Bøgh udnyttede kriseårene til at forberede tiden efter krisen. Det lykkedes! I år fylder virksomheden 50 år, har rekordomsætning og skal levere Danmarks største byggekran.

FORSLAG BILLEDTEKST – FOTO 2: Kran Elektro i Herskind leverer byggekraner til byggeprojekter landet over. I år opstiller virksomheden Danmarks hidtil største byggekran.
Kontaktperson:
Jesper U. Bøgh
Telefon:22 13 17 72
 
Afsender:
Kran Elektro A/S
Langelinie 53
8464 Galten
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166