Pressemeddelelser
Publiceret den: 10-11-2017
Conrad Molden fejre sin succesfulde turne med showet ’DANGLISH – A Hyggelicious Comedy Tour’ ved at bort auktionere 5 eksemplarer af showet på vinyl.
Alle pengene fra salget går til velgørenheds organisationen Danske Hospitals Klovne.

Der kan allerede nu afgives bud på de 5 eksemplarer på www.conradmolden.dk
Pladerne har et start bud på 100,00 DKK.
Auktionen slutter d. 27. Januar kl. 23:59 hvilket er samme dag som det sidste show på turneen afholdes.

Efter auktionen er slut vil DANGLISH samtidig blive udgivet til digital download på Conrads hjemmeside.

Conrad siger selv om udgivelsen: ”Vi har længe snakket om hvad vi skulle gøre med showet når turneen var overstået. Den oprindelige plan var at få det optaget og smide det op gratis på youtube, så vi fik det filmet i Vejle d. 1. April 2017 og var derefter faktisk klar til at give slip på showet, men vi valgte i stedet at bruge en bid fra showet på facebook og pludselig gik klippet viralt og har nu 880 visninger og en reach på 1,4 millioner hvilket gav helt nyt liv til showet og for alvor givet mig mulighed for at komme ud i landet og lave showet for flere 1000 glade fans, hvilket har været fantastisk! Så for at give tilbage på for fede oplevelse det har været, så besluttede vi at lave en lidt anderledes udgivelse og har derfor fået lavet 5 vinyl plader som fans nu kan byde på via min hjemmeside og samtidig give til et rigtig godt formål.”

Danske Hospitals Klovne har udtrykt taknemmelighed for at komikeren har valgt at støtte
deres organisation med dette projekt.

Om Conrad Molden:

Conrad Molden stammer oprindeligt fra England men har været bosat i Aarhus de sidste 4 år hvor han har været en fast del af den aarhusianske comedy scene.

I 2017 deltog Conrad ved DM I Standup blev her semi finalist, samtidig har han turneret hele Danmark rundt med sit første onemanshow ’DANGLISH – A Hyggelicious Comedy Tour’ som har været i over 30 byer.

Kort fortalt, så er showet ’Danglish’ en brites kærlighedserklæring til Danskerne og vores fantastiske hygge kultur og sprog som Conrad elsker at tale om i sit show.
’Hvad er snaps?’ , ’hvem har fundet på vampyr flagermus og bæltedyr’ og hvorfor er vi så glade for at bruge mærkelige bandeord? Alt sammen er noget Conrad kan finde på at snakke om i sine shows.
Kontaktperson:
Tim Borch
Telefon:22124220
 
Afsender:
TBorch
Kochsgade 7c
5000 Odense
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse