Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-11-2017
Klunke specialist firmaet bag Klunke Voks (creme) By Dick Johnson’s succes har gjort at efterspørgslen efter yderligere udvikling på området har været helt enorm. Vi har nu gennem et langt scouting forløb endeligt fundet Danmarks første officielle Klunke Voks klunke massør.

Elisabeth Benzon fra ny-start.com er udnævnt til Danmarks første officielle Klunke Voks klunke massør. Elisabeth er 57 år gammel og uddannet massør med speciale i massage af pung og prostata området.

Grundet det tabubelagte område har klunkerne været alt for oversete i mange år. Men Dick Johnson tager klunkerne og deres velbefindende alvorligt. Med den sjove vinkel er det nemmere at nå ud med det seriøse budskab. Og vi vil kæmpe for de danske klunkers velbefindende. Vi tør godt tale om klunkernes velbefindende, fordi det er en vigtig del af helheden, når man snakker om kroppens sundhed.

Mange mænd har sundhedsproblemer som skyldes dårlig blodgennemstrømning og iltoptagelse i blodet, og en Klunke Voks klunke massage kan afhjælpe disse problemer og styrke kroppens immunforsvar, hvilket også kan medføre øget fertilitet, nedsat stress niveau, genrejsning af klunkernes nabo og afhjælpning af angst og depressioner.

Klunke Voks (creme) By Dick Johnson (www.klunkevoks.dk) er Danmarks nye skin care produkt specielt udviklet til at gøre de danske klunker bløde og lækre. Og IKKE et hårfjernings produkt. Vores mål er at sætte mere fokus på klunke hygiejne og de danske klunkers velbefindende, siger Peter Østersø fra www.klunkevoks.dk. I alt for lang tid har klunkerne været en al for overset kropsdel på trods af, at det jo nok er den næstmest værdsatte, fortsætter Peter Østersø.

Klunke Voks-Klunke massage
Klunke Voks Klunke massage tendensen er en behandling, der udføres med den vitaminrige Klunke Voks creme, som er lugtfri, fri for parabener og 100% økologisk. Det er simpelthen naturens eget produkt til mænd med følsom hud på pungen.

Klunke Voks-Klunke massage er en kendt massage art af massage, som også udføres i bl.a. Finland, der tager udgangspunkt i din aktuelle spændingsenergi mellem dine klunker og resten af kroppen. Klunke Voks Klunke massage anvendes til behandling af den sarte hud af pungens område. Behandlingen er beroligende og styrker kroppens immunforsvar. Prisen for 1 times Klunke Voks klunke massage er 1240 kr. Og kan købes på www.klunkevoks.dk, hvor der også er yderligere oplysninger.
En Klunke Voks-Klunke massør tilbyder ikke seksuelle ydelser.

Der er mange klunketrusler derude, såsom syninger i tøj, stillesiddende jobs eller sport hvor klunkernes temperatur er høj, diabetes der udtørre kønsdelene, stress relaterede aktiviteter der går lige ned i klunkerne. Og netop derfor er Klunke Voks-klunke massage SO GOOD FOR YOUR BALLS.

Klunke Voks (creme) by Dick Johnson importeres af:
Albino monkey ApS
For mere information kontakt Peter Østersø på post@klunkevoks.dk eller tlf. 3117 3553.
Kontaktperson:
Peter Østersø
Telefon:31173553
 
Afsender:
Dick Johnson (Albino monkey ApS)
Troldpilevej 1
4600 Køge
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse