Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-10-2017
Ren Fritid Green Away skifter navn til Ren Fritid Pist Væk Teltrens. Produktet har de samme gode egenskaber, det er kun navnet der er ændret.

Nu kan uønskede belægninger på ens fortelt fjernes fuldstændigt uden nogen form for fysisk arbejde eller skadelige kemikalier. Belægninger forsvinder af sig selv blot ved at sprøjte dette miljøvenligt teltplejeprodukt direkte på de misfarvede områder.

Det er firmaet Ren Fritid står bag produktet der hedder Ren Fritid Pist Væk Teltrens. Ren Fritid er kendt for deres miljøvenlige rengørings- og plejemidler til campister. Og med den nye teltrens løser Ren Fritid et stort problem for mange campister – nemlig uønskede belægninger på teltdugen.

De uønskede belægninger forsvinder af sig selv
En unik egenskab ved Pist Væk Teltrens er, at det fjerner uønskede belægninger helt af sig selv. Alt man skal gøre er, at sprøjte det direkte på de påvirkede områder, hvorefter de forsvinder af sig selv i løbet af et par dage.

Pist Væk Teltrens skal nok hurtigt blive populær især hos campister, der ligger fast med deres campingvogn og fortelt. De kender nemlig kun alt for godt til problemet med uønskede belægninger på de sider af forteltet, der ligger i skygge eller står under træer.

Men, som sagt, bare sprøjt Pist Væk Teltrens på, og de uønskede belægninger er væk helt uden nogen form for hårdt fysisk arbejde med teltrens og børste. Hvis belægningerne er ekstra slemme, kan det være behandlingen skal gentages.

Pist Væk Teltrens ødelægger ikke teltets imprægnering, og teltdugen er derfor stadig helt vandtæt efter behandling med det nye produkt.

Godkendt, testet og patenteret
Ren Fritid har patent på Pist Væk Teltrens, og har desuden får Miljøstyrelsens godkendelse af produktet – og det endda uden nogen form for advarsler. Derved kan Pist Væk Teltrens indgå på lige fod med Ren Fritids øvrige miljøvenlige produkter.

Ren Fritid har testet produktet gennem 12 måneder nu, og har løbende produktudviklet på Pist Væk Teltrens. AltOmCamping.dk har også haft testet produktet, og betegner Pist Væk Teltrens som ”et unikt produkt, der vil løse et stort problem for mange campister”.

Et utal af anvendelsesmuligheder
Pist Væk Teltrens kan anvendes på mange andre steder end på fortelte, idet det kan anvendes på alle overflader, der kan tåle vand. Dog må det ikke anvendes på mørnede overflader.

Det vil sige at Pist Væk Teltrens også kan anvendes til at fjerne uønskede belægninger fra terrasser, fliser, træværk, både, campingvogne og så videre.

Pist Væk Teltrens kommer klar til brug i en sprayflaske med 0,5 liter. Det kan købes i campingbutikker over hele landet, og den vejledende udsalgspris vil være 129,- kr.

Billedetekster:
pistvaek teltrens.jpg: Green Away har skiftet navn til Ren Fritid Pist Væk Teltrens
705B2574.jpg: Det kan fjerne selv de grimmeste belægninger
705B2580.jpg: Mange opgiver når et telt ser sådan ud - det er ikke nødvendingt
705B2596.jpg: Bare sprøjt Pist Væk teltrens på
705B2598.jpg: Gnub det let ind
705B2600.jpg: Lad det sidde og virke et par dage
705B2602.jpg: Forskellen ses tydeligt
705B2610.jpg: Det kan selvfølgelig sprøjtes på hele teltet
705B2650.jpg: Næsten nyt
705B2653.jpg: Hvis det er meget slemt, kan behandlingen gentages
Kontaktperson:
John Damgaard
Telefon:39 65 12 98
 
Afsender:
Dansk Teltimport
Mosegårdsvej 45 A
2820 Gentofte
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse