Pressemeddelelser
Publiceret den: 15-08-2017
Endorfino udkom den 4. juni 2017 på Forlaget Brændpunkt.

I samfundssatiren Endorfino møder man Lise og Martin og deres fire børn i en nær fremtid, hvor træning og sundhed ikke længere er et personligt valg.

Fra Danmarks Biblioteks Center, DBC
"En velskrevet satirisk roman, der med ironisk distance beskriver et samfund hvor fokus på sundhed og træning har taget overhånd og har nået absurde højder.”
Charlotte Jakobsen, Dansk Biblioteks Center (DBC)

Fra anmeldelse i Tårnby Bladet/Søren Markvard
"Bogen er letlæst lille format, 180 sider, og hele vejen igennem hører vi om kernefamilien, der med glade smil på læben løber og træner til den store guldmedalje. Men medaljens bagside er som nævnt både skræmmende og grotesk, og dén dystre fremtid, bogen skildrer, ligger ikke så forfærdeligt langt væk." 

Fra anmeldelse på Bogrummet.dk
”Bogen er velskrevet og man kan på mange måder sagtens genkende den tendens, at der især på de sociale medier vises “det perfekte liv”. Så den kan også skabe debat hvis den blev læst i den rette sammenhæng. For eksempel i de større klasser i skolerne, for det er jo ingen nyhed, at selv store børn allerede er ret afhængige af deres mobiltelefoner og lignende. Så det er en yderst relevant bog, der ikke kun giver en noget at tænke over, men også kan læses med en satirisk vinkel, fordi forfatteren lidt prikker til at vi alle efterhånden er underlagt ideerne om at “det perfekte liv” primært foregår via de sociale medier.
Bogen er en genistreg!”

Sten Jacobsen, forlagsindehaver, pensioneret lektor på Vordingborg Gymnasium:
"Det er en fremragende dystopi, der ikke ligner virkeligheden præcist, men i den grad den mentalitet, de fleste af os i stigende grad er påvirket af. Det er en fin øvelse at se denne mentalitet præget af sundhedsdyrkelse, terapitankegang og human ressource management projiceret ud i en tænkt verden, hvor den er reel virkelighed. Den roman burde få et gennemslag, for den rammer i den grad et dominerende problem i tiden."

En læser skriver:
”Endorfino er en af de mest relevante bøger, jeg har læst i nyere tid. Den sætter fokus på nogle meget relevante problemstillinger i vores moderne samfund. Bogen er velskrevet og underholdende samtidig med at den er meget uhyggelig.”

En anden læser skriver blandt andet:
”Læs Endorfino og få en læseoplevelse ud over det sædvanlige.”


JG Gylling, f. 1964, har tidligere udgivet Smagen af Honning, Forlaget Brændpunkt 2015. Forfatterens romaner udspiller sig i og omkring samtiden eller den nære fremtid og har dels et psykologisk og dels et samfundskritisk perspektiv.

Bogen er vedhæftet denne presseudsendelse i pdf-format. Anmeldereksemplar af den trykte bog fremsendes gerne ved kontakt på denne mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com

Bogen Endorfino er på 180 sider.
Pris for trykt bog 199, kroner.
Pris for E-bog 99 kroner.
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Tanghavevej 12
5883 Oure
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse