Pressemeddelelser
Publiceret den: 10-08-2017
CityConcerts, som arrangerer koncerter på Docken i Nordhavn, er stolte over at kunne præsentere Jethro Tull by Ian Anderson, som spiller 2. marts 2018.

City Concerts byder velkommen til årets koncert med det legendariske rockband Jethro Tull, når de gæster Danmark 2. marts 2018. Oplev Ian Anderson, den verdenskendte fløjtespiller og stemme bag Jethro Tull, som i 2018 fejrer sit 50 års jubilæum på den internationale scene – og i øvrigt fylder 70 år i dag.

Ian Anderson og Jethro Tull har udgivet 30 studio- og live albums, solgt i mere end 60 millioner eksemplarer, siden bandet stod på scenen for første gang på Londons berømte Marquee Club i februar 1968- Så det er med stor glæde, at City Concerts byder velkommen til Jethro Tull på Docken 2 marts 2018 til en uforglemmelig aften og et brag af en rockkoncert sammen med deres danske fans.

Hvis I vil vide mere om koncerten eller Københavns nye koncertsted Docken i Nordhavn’? Hvis ja, kan I henvende jer til Musik direktør Peter Holm på tel. 28 11 11 11 eller ph@cityconcerts.dkWikipedia skriver:
Jethro Tull er et rockband dannet i Blackpool, England i 1960'erne. Gruppens musik er kendetegnet ved frontmanden Ian Andersons særlige sangstil og unikke tværfløjtespil, samt de ofte meget komplekse sangkonstruktioner og -kompositioner. Selvom deres musik startede med eksperimenterende blues rock, har den bl.a. også indeholdt elementer fra den klassiske keltiske folkemusik og fra kunstrock.
Gruppen fik et mindre gennembrud i 1967 med singlen Living in the Past. Og efter de første, meget bluespåvirkede album udgav Jethro Tull i 1971 hitalbummet Aqualung med stærke budskaber om religion og samfundet. Året efter udkom albummet Thick as a Brick, som kun indeholder en sang.
Jethro Tull eksisterer den dag i dag, men har gennem tiden haft skiftende besætninger, dog altid med Ian Anderson og siden 1969 guitaristen Martin Barre.
Kontaktperson:
Peter Holm
Telefon:28111111
 
Afsender:
CityConcerts
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse