Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-07-2017
Fredag 4. august slår Spaghetti Cycling dørene op for den meget spændende cykelevent kun for mænd ”Amarone & Anekdoter”.
”Vi glæder os utroligt meget til dette nye tiltag hvor cykelinteresserede mænd kan samles om deres interesse og samtidig få en stor oplevelse omkring mad, vin og cykel personligheder.” – siger Direktør Jimmy Trolle

”Vi har lavet en aften hvor maden, vinen og emnerne emmer af Italien og Cykling, og vi håber at deltagerne får en stor oplevelse. Det er første gang vi holder en event kun for mænd, men udledt af sidste års store succesen med et stort kvinde arrangement følte vi at tiden var inde. Vi har inviteret Michael Mørkøv og Sportsdirektør Lars Michaelsen til at komme og hold et indlæg omkring deres passion for cykling, og vi håber på nogle spændende Anekdoter fra cyklingens verden. Derudover er der lækker Italiensk mad og selvfølgelig Amarone vine.
Vi viser samtidigt en række verdensnyheder inden for cykling da vi er så heldige at Eurobike der er verdens største cykelmesse ligger blot 14 dage efter vores arrangement. Derfor kan vi vise en række nye produkter og cykler som ingen har set før. ” fortsætter Jimmy Trolle

Spaghetti Cycling Imports er distributør af ikke mindre end 23 forskellige Italienske brands og det strækker sig fra cykler, rammer, hjul, tøj, sko, hjelme, briller, ophæng og opbevaring til cykelkufferter og tilbehør.

”Vi håber at rigtigt mange mænd ligger vejen forbi Skovlytoften og vi har lavet plads til 125 hvor de 70 pladser allerede er reserveret. Derfor skal du nok skynde dig hvis du vil have én plads.” slutter Jimmy Trolle.


Amarone & Anekdoter
Fredag 4. August kl. 18 til ca. 21
Spaghetti Cycling Imports
Skovlytoften 33
2840 Holte
Tlf. 7025 9026
Kontaktperson:
Jimmy Trolle
Telefon:70259026
 
Afsender:
Spaghetti Cycling Imports
Skovlytoften 33
2840 Holte
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse