Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-07-2017
Fredag 11. august slår Spaghetti Cycling dørene op for den meget spændende cykelevent kun for kvinder ”Rosé & Røverhistorier”.
”Vi glæder os utroligt meget til denne aften hvor cykelinteresserede kvinder kan samles om deres interesse for cykling og lave deres helt eget univers. Samtidigt vil en række spændende kvinder der alle cykler holde indlæg og fortælle om deres passion for cykling” – siger Direktør Jimmy Trolle

”Vi har lavet en aften hvor maden, vinen og emnerne emmer af Italien og Cykling, og vi håber at deltagerne får en stor oplevelse. Vi lavede dette arrangement første gang sidste år og det blev en kæmpe succes som vi ønsker at udbygge i år. Vi har fået en hel perlerække af kvinder til at komme og fortælle om deres passion for cykling, det bliver virkeligt spændende. Vi har Michelle Vesterby, Charlotte Bircow Næss-Schmidt, Pernille Svarre, Tusnelda Svanholmer og Anneli Kula Enevoldsen til at komme og holde indlæg så der er helt sikkert noget for alle ligegyldigt om de er nybegyndere eller øvede cyklister - Derudover er der lækker Italiensk mad og selvfølgelig Rosé vine.
Vi viser samtidigt en række verdensnyheder inden for cykling da vi er så heldige at Eurobike der er verdens største cykelmesse ligger blot 14 dage efter vores arrangement. Derfor kan vi vise en række nye produkter og cykler som ingen har set før. ” fortsætter Jimmy Trolle

Spaghetti Cycling Imports er distributør af ikke mindre end 23 forskellige Italienske brands og det strækker sig fra cykler, rammer, hjul, tøj, sko, hjelme, briller, ophæng og opbevaring til cykelkufferter og tilbehør.

”Vi håber at rigtigt mange kvinder ligger vejen forbi Skovlytoften og vi har lavet plads til 125 hvor de 100 pladser allerede er reserveret. Derfor skal du nok skynde dig hvis du vil have én plads.” slutter Jimmy Trolle.


Amarone & Anekdoter
Fredag 4. August kl. 18 til ca. 21
Spaghetti Cycling Imports
Skovlytoften 33
2840 Holte
Tlf. 7025 9026
Kontaktperson:
Jimmy Trolle
Telefon:70259026
 
Afsender:
Spaghetti Cycling Imports
Skovlytoften 33
2840 Holte
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse