Pressemeddelelser
Publiceret den: 09-03-2017
MILEWIDE har leveret massivt til Essingeleden E4 og Kristinebergsmotet i Stockholm og leverancerne fortsætter. Over 1.000 lysmaster og pullerter er leveret indtil nu, og MILEWIDE har dermed sat et solidt aftryk på Sveriges mest trafikerede vej.

MILEWIDE - dansk design vejudstyr

Essingeleden E4 var det første store vejprojekt MILEWIDE fik ordre på i Sverige. Trafikverket var forud for valget af MILEWIDE i Danmark for at se danske vejprojekter med MILEWIDE. Sveriges mest trafikerede vej med ca. 160.000 køretøjer i døgnet skulle have en fleksibel og anderledes løsning, og det var vigtigt at finde en leverandør, der kunne fortsætte leverancerne til de udvidelser, der måtte komme. MILEWIDE får stadig ordrer på leverancer til Stockholm.

Unik designløsning

MILEWIDEs fleksible designløsning inden for vejudstyr, består af en mast, der via et indbygget skinnesystem kan benyttes til påmontering af belysning, lysregulering, vejskilte, diverse beslag m.v. Beslagene sidder skjult, og designet er dermed enkelt og smukt. Samtidig er det anodiserede aluminium, som systemet er konstrueret i vejrbestandigt, og gør at masterne forbliver uændrede og uden tæring. Systemet er designet af arkitekt Knud Holscher og gennemtænkt ned til mindste detalje.
Systemet blev oprindelig udviklet til en dansk designkonkurrence, som det danske Vejdirektorat udbød sammen med Dansk Design Center i 1995. MILEWIDE blev vinderen af konkurrencen og de første i verden, der producerede et sammenhængende produktsortiment af vejudstyr.

Høj sikkerhed med MILEWIDE

Ud over det unikke design, er der også indbygget høj sikkerhed i MILEWIDE systemet. 
Aluminiumskonstruktionen er designet til at modstå påkørsler med hastigheder op mod 100 km/t, hvor nogle master er designet til at knække med det samme og andre til det modsatte for at nedbringe køretøjets hastighed. MILEWIDE mastens eftergivelighed øger sikkerheden på vejene, og kan derved nedbringe antallet af voldsomme ulykker.

MILEWIDE etableret afdeling i Sverige

Pr. 1. januar 2017 har MILEWIDE, i samarbejde med Dansk Autoværn A/S, etableret en svensk afdeling. MILEWIDEs dybe erfaring med det svenske marked kommer Dansk Autoværns svenske afdeling, DAVNORDIC tilgode, og kombinationen af ekspertviden inden for trafiksikkerhed og vejudstyr er god.

MILEWIDE er søsterselskab til Dansk Autoværn, som i mere end 80 år har leveret trafiksikkerhedsløsninger til de danske veje. Dansk Autoværn er markedsleder på det danske marked.Fotos
MILEWIDE master og pullerter fra Essingeleden E4 og Kristinebergsmotet
Kontaktperson:
Ulrik Toft Marcussen
Telefon:26307441
 
Afsender:
MILEWIDE
Fjordagervej 34-36
6100 Haderslev
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse