Pressemeddelelser
Publiceret den: 22-02-2017
”Louvre - Det Franske Tagvindue” med slanke, klassiske profiler i smedejern, fuldender æstetikken på gamle og nye bygninger, såvel udefra som indefra.
En elegant cylinderspindel i krom eller messing gør tagvinduet nemt at betjene.

Nyt udsyn fra Hotel Nyhavn 71.
Det fredede pakhus Hotel Nyhavn 71, har netop gennemgået en omfattende renovering og har i den forbindelse fået monteret nye smedejernstagvinduer af model Louvre til de eksklusive penthouselejligheder.
Set udefra falder Louvre tagvinduer diskret ind i tabeklædningen og set indefra passer den elegante cylinderspindel rigtigt godt til interiøret.
Cylinderspindlerens svingarm gør vinduet nemt at betjene og æstetisk adskiller vinduet sig helt fra andre typer.

Slanke sprosser.
Med Louvre tagvinduets design kan ovenlys få en ny betydning og understøtte ejendommens eksklusiviteten på helt anden vis.
Tagvinduet er det første af sin slags, der bryder med det kendte udseende. Vinduet er udformet i stramt design med ultra slanke profiler og med energiruder og isoleret ramme.
Indvendigt harmonerer de spinkle sprosser og cylinderspindlen stilmæssigt.

Arkitekter har taget godt imod Louvre Classics tidløse design.
Saxo har i en årrække forhandlet Louvre tagvinduer og mærker en stærkt stigende efterspørgsel.
Louvre smedejernstagvindue er designet i oprindelig stil, med stor respekt for det 19. århundredes stilretning, og det anvendes af internationale tegnestuer til historiske bygningsværker og eksklusivt nybyggeri.
Der er stor efterspørgsel på tagvinduerne til historiske og fredede bygninger I Danmark og arkitekter og bygherrer, har også taget godt imod Louvre-vinduet til moderne ejendomme.

Louvre tagvindue er lidt dyrere end de almindelige tagvinduer på markedet, men kan med en unik holdbarhed og elegant æstetik, tilføre mange udnyttede tagboliger et stilmæssigt løft.
Kontaktperson:
Erik Johansen
Telefon:40595286
 
Afsender:
Saxo Solution
Trautnersvej 6
4180 Sorø
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse