Pressemeddelelser
Publiceret den: 15-02-2017
Foråret nærmer sig, og når solen titter frem, kan man allerede nu mærke længslen efter de lange sommeraftener og hygge i haven eller på terrassen med familie og venner.

Allerede nu begynder vi at planlægge de hyggelige sommeraftener, og hvordan vores have skal se ud, når det bliver vejr til at gå i gang med at plante ud og skabe stemning i haven. Igen i år er der én ting man ikke kommer uden om: vand.

Den helt store trend er blevet vand i haven. Vand skaber stemning og hyggelige miljøer, og der er masser af muligheder for at lave små oaser med vand.

Hos import- og design-virksomheden Grama Design kan man tydeligt se tendensen med vand i haven, hvilket også er afspejlet i sortimentet. Har kan man få alt fra små fontæner til at have stående på havebordet til de helst store fontæner, som skaber stemning og udtryk midt i haven eller på terrassen.

Ud over at skabe stemning, kan man også bruge fontæner til at skabe sjov og liv i haven med fontæne-frøer, sæler eller et ansigt som spytter vand. Der er masser af muligheder for at lave sine helt personlige miljøer.
Fyld f.eks. fontæneskålen med forskellige vandplanter, for at sætte dit eget personlige præg. Spørg i dit lokale havecenter for at få gode råd til vandplanter.

Hent mere inspiration på www.gramadesign.dk.

Nærmeste forhandler kan oplyses ved henvendelse til Grama Design, tlf. +45 8642 3702 / info@gramadesign.dk.


Billedtekst (Billede: fontæne_1794):
En enkel måde at få rindende vand og dejlig stemning på terrassen, i gårdhaven eller dit yndlingssted i haven.

Billedtekst (billede: fontæne_1789):
En skøn og anderledes måde at skabe stemning i haven med vand. Du kan dekorere med forskellige vandplanter, hvilket de kan rådgive om i dit lokale havecenter.

Billedtekst (billede: fontæne_1796):
En sjov fontæne som hurtigt vil skabe samtale i haven.
Kontaktperson:
Trine Gram Dalby
Telefon:86423702
 
Afsender:
Grama Design ApS
Horsemosevej 8
8586 Ørum Djurs
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse